Auto Indumij Dacia Barendrecht verhuist naar de A29

Nieuwe Dacia vestiging vlakbij Ikea en Praxis

In Barendrecht is Auto indumij verhuisd van het oude veilingterrein naar Krakau 3, een toplocatie pal aan de A29. Hier is het voormalige Flinter pand momenteel getransformeerd tot één van de mooiste Dacia showrooms in de regio Rijnmond. De verhuizing naar deze unieke locatie biedt vele voordelen zoals een betere bereikbaarheid voor onze klanten uit het Rijnmondgebied, extra veel parkeerruimte en een volledig nieuw ingerichte werkplaats die met de modernste apparatuur zal worden uitgerust.  In de nieuwe en volgens de laatste standaarden ingerichte showroom, kun je het volledige Dacia programma en ons aanbod Dacia occasions bekijken. Voor de kantoorruimte op de etage is nog ruimte voor een enthousiaste huurder die het net als wij leuk vindt om op deze zichtlocatie te ondernemen.  Van Vliet Bedrijfsmakelaars informeert je graag over de mogelijkheden. Op de tweede etage gaan we een trainingsruimte inrichten met een schitterend dakterras met uitzicht op A29. 

De komende periode zijn we met een groot team hard aan het werk geweeest om de opening van onze nieuwe Dacia vestiging die met Renault gecombineerd zal worden, op 15 januari, mogelijk te maken. En dat is gelukt!  We heten je graag van harte welkom in onze nieuwe Dacia vestiging. Klik op de onderstaande button voor alle contactgegevens + adres. 

 

Contactinfo Auto Indumij Barendrecht

Leuk! Bekijk de foto's van de verbouwing van de nieuwe vestiging Auto Indumij Barendrecht

Op veler verzoek hebben we een aantal foto's van de verbouwing van de nieuwe Auto Indumij vestiging in Barendrecht.  Het was  een hele klus, maar de verbouwing is nu afgerond. Kom je ook gezellig een kijkje nemen? 

Showroom pui Auto Indumij Barendrecht
Showroomvloer Auto Indumij Barendrecht
Showroomvloer Auto Indumij Barendrecht
Verbouwing Barendrecht Auto Indumij