Doe nu de gratis Airco Check voor jouw Dacia

PROFITEER VAN ONZE AIRCO CHECK ACTIE!

Je gaat er natuurlijk graag op uit met je Dacia. Vooral in de lente en zomer ligt de wereld voor je open. Dan is het wel zo lekker als je er fris bij zit, dus zorg dat je airco goed werkt. Bij Auto Indumij Dacia profiteer je tot en met 31 mei 2020 van een gratis Airco Check voor jouw Dacia! Met de gratis Airco Check weet je, zonder kosten te maken, of je airco er weer fris tegenaan kan en of er onderhoud aan de airco noodzakelijk is. En mocht er onderhoud nodig zijn, dan hoor je dat meteen. 

 

 Afspraak gratis Airco Check

 

DE VOORDELEN VAN EEN GOED WERKENDE AIRCO:

  • Een goed werkende arico voorkomt dat de ruiten beslaan.
  • De temperatuur wordt sneller aangenaam als je airco goed werkt.
  • Als je airco goed werkt dan verbruikt hij minder energie.
  • Tijdig onderhoud rekent af met bacteriën en schimmels.

 

AIRCO TOE AAN ONDERHOUD?

Bij Auto Indumij Dacia profiteer je tijdelijk ook van extra lage prijzen wanneer je airco toch toe is aan onderhoud. Voor slechts €39,- reinigen wij de airco, dit houdt in dat we de werking en temperatuur controleren, visuele controle van de conditie leidingen en reinigen (desinfecteren). Optioneel kun je tegen een geringe meerprijs ook het pollenfilter laten vervangen. Je kunt ook kiezen voor een airco servicebeurt met maar liefst 20% korting. Bij de airco servicebeurt vervangen wij het koudemiddel, vullen de compressorolie bij en voeren een lektest uit van het systeem d.m.v. contrastvloeistof. Maak snel een online werkplaatsafspraak en ga met frisse lucht de Lente tegemoet.

Disclaimer

Genoemde prijzen zijn vanaf- en adviesprijzen incl. btw. Actieperiode Airco aanbiedingen 1 maart t/m 31 mei 2020. Onze receptionisten informeren je graag over de prijs van de Airco Servicebeurt voor jouw Dacia. (Prijs)wijzigingen en fouten voorbehouden. alle aanbiedingen op deze pagina onder voorbehoud goedkeuring directie Indumij en schrijf- en typefouten.