Doe nu de gratis Airco Check bij Auto Indumij Dacia

PROFITEER VAN ONZE AIRCO CHECK ACTIE!

Je gaat er natuurlijk graag op uit met je Dacia. Vooral in de lente en zomer ligt de wereld voor je open. Dan is het wel zo lekker als je er fris bij zit, dus zorg dat je airco goed werkt. Bij Auto Indumij Dacia profiteer je tot en met 31 mei 2021 van een gratis Airco Check voor jouw Dacia! Met de gratis Airco Check weet je, zonder kosten te maken, of je airco er weer fris tegenaan kan en of er onderhoud aan de airco noodzakelijk is. En mocht er onderhoud nodig zijn, dan hoor je dat meteen. 

 

 Afspraak gratis Airco Check

 

DE VOORDELEN VAN EEN GOED WERKENDE AIRCO:

  • Een goed werkende arico voorkomt dat de ruiten beslaan.
  • De temperatuur wordt sneller aangenaam als je airco goed werkt.
  • Als je airco goed werkt dan verbruikt hij minder energie.
  • Tijdig onderhoud rekent af met bacteriën en schimmels.

 

AIRCO TOE AAN ONDERHOUD?

Bij Auto Indumij Dacia profiteer je tijdelijk ook van extra lage prijzen wanneer je airco toch toe is aan onderhoud. Voor slechts €39,- reinigen wij de airco, dit houdt in dat we de werking en temperatuur controleren, visuele controle van de conditie leidingen en reinigen (desinfecteren). Optioneel kun je ook kiezen voor een Airco Servicebeurt vanaf € 128,- of het Airco onderhoud compleet dat nu tijdelijk vanaf € 158,- wordt aangeboden. Maak snel een online werkplaatsafspraak en ga met frisse lucht de Lente tegemoet.

Last van Pollen?

Dan hebben wij goed nieuws! Er zijn voor jouw Dacia nu ook speciale allergie-filters die vrijwel alle pollen uit de lucht filteren. Dan ga je nóg comfortabeler de lente in. 

 

Disclaimer

Genoemde prijzen zijn vanaf- en adviesprijzen incl. btw. Actieperiode Airco aanbiedingen 1 maart t/m 31 mei 2021. Onze receptionisten informeren je graag over de prijs van de Airco Servicebeurt voor jouw Dacia. (Prijs)wijzigingen en fouten voorbehouden. alle aanbiedingen op deze pagina onder voorbehoud goedkeuring directie Indumij en schrijf- en typefouten.