Dacia Airco Check bij Auto Indumij Dacia

PROFITEER VAN ONZE AIRCO CHECK ACTIE!

Bij Auto Indumij Dacia profiteer je tot en met 31 mei 2019 van een gratis Airco Check voor jouw Dacia! Het is het erg belangrijk om de airco van je Dacia goed te onderhouden! Niet alleen geniet je zo van frisse lentelucht in jouw Dacia, regelmatig onderhoud voorkomt ook onverwachte onderhoudskosten. Met de gratis Airco Check weet je, zonder kosten te maken, of je airco er weer fris tegenaan kan en of er onderhoud aan de airco noodzakelijk is. 

 Afspraak gratis Airco Check

 

DE VOORDELEN VAN EEN GOED WERKENDE AIRCO:

  • Een goed werkende arico voorkomt dat de ruiten beslaan.
  • De temperatuur wordt sneller aangenaam als je airco goed werkt.
  • Als je airco goed werkt dan verbruikt hij minder energie.
  • Tijdig onderhoud rekent af met bacteriën en schimmels.

 

AIRCO TOE AAN ONDERHOUD?

Bij Auto Indumij Dacia profiteer je van lage prijzen wanneer je airco toch toe is aan onderhoud. Voor slechts €39,- reinigen wij de airco, dit houdt in dat we de werking en temperatuur controleren, visuele controle van de conditie leidingen en reinigen (desinfecteren). Je kunt nu ook kiezen voor een airco servicebeurt met maar liefst 20% korting. Bij de airco servicebeurt vervangen wij het koudemiddel, vullen de compressorolie bij en voeren een lektest uit van het systeem d.m.v. contrastvloeistof. Maak snel een online werkplaatsafspraak en ga met frisse lucht de Lente tegemoet.

Disclaimer

Genoemde prijzen zijn vanaf- en adviesprijzen incl. btw. Actieperiode Airco aanbiedingen 1 maart t/m 31 mei 2019. Vraag je dealer naar de prijs van de Airco Servicebeurt voor jouw Dacia. (Prijs)wijzigingen en fouten voorbehouden. Vraag uw Dacia-dealer naar de actuele prijs.