Gratis Automaat Dacia bij Auto Indumij

Dacia Logan MCV met gratis Easy-R automaat

Zonder meerprijs automaat rijden? Auto Indumij maakt het mogelijk!  Want als je nu kiest voor één van onze Dacia Logan MCV actiemodellen kun je tijdelijk zonder meerprijs een comfortabele automaat uitvoering gaan rijden!  De Easy-R automaat is de nieuwste ontwikkeling op het gebied van automaat rijden en biedt extra comfort voor de veeleisende Dacia rijder. Kies je voor de nieuwe Dacia Easy-R automaat dan nemen maar liefst 3 elektromotoren je het schakelen uit handen terwijl de voordelen van de handgeschakelde 5-versnellingsbak behouden blijven. Erg handig is ook de kruipfunctie waarmee inparkeren nog gemakkelijker wordt, net als het wegrijden op een helling.

 

AANTREKKELIJK LAAG BRANDSTOFVERBRUIK

Terwijl het brandstofverbruik van de meeste automaten vooral in het stadsverkeer een stuk hoger ligt dan de vergelijkbare handgeschakelde versie, laat de Dacia Easy-R automaat juist optimale verbruikscijfers zien. Zo ligt het verbruik van de Dacia Easy-R Automaat in het stadsverkeer slechts 3,5% hoger! Buiten de stad is het verschil zelfs nihil. Met de Eco-functie ingeschakeld kiest de Easy-R steeds de versnelling waarin de Dacia het zuinigste rijdt. Onze gespecialiseerde verkoopadviseurs informeren je graag over de gratis automaat actie en de  vele voordelen van de Dacia Easy-R Automaat. Maar het liefste laten wij je natuurlijk zelf uitgebreid kennismaken met het comfort van de Dacia automaat. Daarom hebben wij op afspraak voor jou de nieuwe Dacia Easy-R Automaat voor een proefrit beschikbaar.

 

PROFITEER NU VAN ONZE DACIA AUTOMAAT ACTIE!

Ook profiteren van de gratis automaat actie?  Je bent van harte welkom in onze nieuwe Dacia Stores in Oosterhout en Dordrecht of kom langs bij Auto Indumij in Etten-Leur of Barendrecht.  Wil je direct een offerte ontvangen. deze kun je bij ons heel gemakkelijk via het formulier op deze website aanvragen. Maar let op! De gratis automaat actie geldt zolang de voorraad strekt aangezien de voorraad beperkt is. 

 

JA, STUUR MIJ EEN OFFERTE

 

Dacia logan MCV automaat
Dacia Logan MCV Auto Indumij