Dacia Automaat actie bij Auto Indumij

De nieuwe Dacia Easy-R automaat

Voordelig automaat rijden? Auto Indumij maakt het mogelijk!  Wij introduceren namelijk de nieuwe Dacia Easy-R automaat. Tijdelijk leverbaar voor slechts € 500,- meerprijs op de nieuwe Dacia Sandero Lauréate en Logan MCV Lauréate en Prestige.  De Easy-R is de nieuwste ontwikkeling op het gebied van automaat rijden en biedt extra komfort voor de veeleisende Dacia rijder. Kies je voor de nieuwe Dacia Easy-R automaat dan nemen maar liefst 3 elektromotoren je het schakelen uit handen terwijl de voordelen van de handgeschakelde 5-versnellingsbak behouden blijven. Erg handig is ook de kruipfunctie waarmee inparkeren nog gemakkelijker wordt, net als het wegrijden op een helling.

 

AANTREKKELIJK LAAG BRANDSTOFVERBRUIK

Terwijl het brandstofverbruik van de meeste automaten vooral in het stadsverkeer een stuk hoger ligt dan de vergelijkbare handgeschakelde versie, laat de Dacia Easy-R automaat juist optimale verbruikscijfers zien. Zo ligt het verbruik van de Dacia Easy-R Automaat in het stadsverkeer slechts 3,5% hoger! Buiten de stad is het verschil zelfs nihil. Met de Eco-functie ingeschakeld kiest de Easy-R steeds de versnelling waarin de Dacia het zuinigste rijdt. 

 

OOK BENIEUWD NAAR DE DACIA EASY-R AUTOMAAT? 

Je bent welkom in onze nieuwe Dacia Stores in Oosterhout en Dordrecht of kom langs bij Auto Indumij in Etten-Leur of Barendrecht. Onze gespecialiseerde verkoopadviseurs informeren je graag over de vele voordelen van de Dacia Easy-R Automaat. Maar het liefste laten wij je natuurlijk zelf uitgebreid kennismaken met onze nieuwste aanwinst. Daarom hebben wij op afspraak voor jou de nieuwe Dacia Easy-R Automaat voor een proefrit beschikbaar. Maak nu online een proefritafspraak of vraag een gratis offerte aan. 

 

JA, STUUR MIJ EEN OFFERTE