Dacia Bi Fuel bij Auto Indumij

Weer zo'n uniek aanbod van Auto Indumij Dacia. De nieuwe Dacia Sandero en de ruime Dacia Logan MCV zijn tijdelijk zonder meerprijs leverbaar als Bi-fuel uitvoering. U kunt nu zonder meerprijs supervoordelig op LPG rijden. Sterker nog; de Bi-Fuel uitvoering is in de meeste gevallen zelfs voordeliger dan het vergelijkbare benzinemodel.

ONTDEK DE VOORDELEN VAN DE DACIA BI-FUEL

Rijden met een LPG-installatie biedt vele voordelen zoals een aanzienlijke besparing op uw brandstofkosten, maar het is ook nog eens veel beter voor het milieu omdat de uitlaatgassen veel schoner zijn. Daarnaast zorgt LPG voor een langere levensduur van uw motor. De TCe motoren van Dacia zijn namelijk bij uitstek geschikt voor LPG.

Wij hebben de 5 belangrijkste voordelen van de Dacia Bi-Fuel nog eens voor u op een rijtje gezet:

 

  • LPG is milieuvriendelijker dan benzine of diesel
  • U bespaart tot € 1.000,- aan brandstofkosten
  • Geen ruimteverlies bagageruimte
  • Af fabriek montage van de LPG installatie
  • U kunt zowel op LPG als benzine rijden 

 

BESPAAR TOT € 1.000,- PER JAAR

Als u nu kiest voor het Dacia Bi-Fuel aanbod van Auto Indumij kunt u tot maar liefst € 1.000,- aan brandstofkosten per jaar besparen. De exacte besparing is afhankelijk van het aantal kilometers dat u rijdt. Welliswaar ligt het verbruik van de auto bij LPG iets hoger dan bij benzine, de prijs van LPG is echter zo voordelig dat u bij al 10000 kilometers per jaar geld bespaart. En hoe meer u rijdt, hoe meer u bespaart! U bent van harte welkom in één van onze Dacia showrooms. Onze gespecialiseerde verkoopadviseurs maken graag een persoonlijke berekening voor u, zodat u exact weet hoeveel u op uw brandstofkosten kunt besparen. Wilt u direct een aantrekkelijke offerte met inruil van uw huidige auto ontvangen?  Vraag dan nu een gratis offerte online aan. 

 

BEREKEN UW BESPARING