Dacia Duster Outdoor alleen bij Auto Indumij

Exclusief bij Auto Indumij. De Dacia Duster TCe 125 Outdoor

Dacia Duster fans opgelet! Auto Indumij introduceert de nieuwe Dacia Duster Outdoor. Een speciaal door het team van Auto Indumij samengestelde Duster die niet alleen is voorzien van héél veel leuke extra's maar met een rijklaarprijs vanaf € 21.950,- ook nog eens extra scherp is geprijsd.  Jouw voordeel bedraagt € 2.000,-!

Speciale uitvoering van de Dacia Duster

Deze speciale uitvoering van de Dacia Duster die uitgerust is met de zuinige  125PK Turbo motor is direct herkenbaar aan de stoere chromen bullbar, fraaie 16 inch lichtmetalen Olinda velgen  en diverse stoere designkenmerken zoals de design sidesteps  waarmee deze Outdoor versie zich onderscheidt van het standaard Dacia Duster modellenaanbod.   Ook benieuwd naar de Dacia Duster Outdoor? Lees dan snel verder of vraag alvast online een gratis offerte aan en laat je verrassen door ons superscherpe inruilvoorstel. 

Ontdek de extra's van de Dacia Duster Outdoor

Profiteer van héél veel leuke extra's!

  • Incl; Stoere Chromen Bullbar
  • Incl; Design Sidesteps
  • Incl; 16 inch LM Olinda velgen
  • Incl; Kenwood Multimedia 7 inch scherm
  • Incl; Apple Carplay
  • Incl; Luxe Gris Comete Tekna bekleding
  • Incl; Fraaie metallic lak
  • Pack Look ( als extra leverbaar voor € 695,- )
Ontdek de Dacia Duster Outdoor
Dacia Duster Outdoor multimedia

Actievoorwaarden

Afgebeeld model tegen meerprijs verkrijgbaar en wijkt af van de in deze actie aangeboden Outdoor uitvoering. Metallic lak is in deze aanbieding inbegrepen. De genoemde prijs is een consumentenadviesprijs incl. onvermijdbare kosten nodig voor de aflevering van de auto aan de consument. Optionele pakketten of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen desgewenst tegen meerprijs geleverd worden, echter uitsluitend indien deze op voorraad zijn bij Auto Indumij. Deze aanbieding is onder voorbehoud goedkeuring van directie Auto Indumij en geldt zolang de voorraad strekt. Dit aanbod is niet geldig in combinatie met andere acties. Voor verbruikscijfers verwijzen wij je graag naar de website Dacia.nl