Dacia Financieringsactie Auto Indumij

Supervoordelig overstappen in een nieuwe Dacia? Kies dan voor het nieuwe Daci-jaaa financieringsplan van Auto Indumij. Met het nieuwe Daci-jaaa financieringsplan betaal je nu de eerste 50% en de rest verspreid over maximaal 5 jaar.  Dat betekent extra lage maandlasten en de zekerheid van een nieuwe Dacia.

Bij het nieuwe Daci-jaaa financieringsplan kun je kiezen voor de zuinige Sandero, de ruime Logan MCV of kies voor de stoere Duster. Wij hebben verschillende modellen op voorraad en je kunt ook nog eens rekenen op een extra aantrekkelijke inruilprijs voor je huidige auto! Selecteer hieronder het model wat bij jou past en bereken je maandbedrag.

Dacia Sanderop Financieringsactie

Dacia Sandero Financieringsactie Auto Indumij

Dacia Logan MCv financieringsactie

Dacia Logan MCV financieringsactie Auto Indumij

Dacia Duster financieringsactie

Dacia Duster financieringsactie

Actievoorwaarden

De Dacia autofinanciering is geldig op nieuwe particuliere Dacia-personenautoorders en bedrijfswagens. Jaarlijks kostenpercentage van 2,9% bij 12 tot 36 maanden en 3,9% bij 48 tot 60 maanden. Maximaal te financieren bedrag is 50% van de aanschafwaarde van de auto. De max. slottermijn hangt af van de looptijd van de financiering en wordt berekend o.b.v. waarde van de auto (30% bij 12 tot 36 maanden, 25% bij 48 maanden en 20% bij 60 maanden financiering). Bij meer dan 50% aanbetaling is een slottermijn niet mogelijk. Op de financiering en services zijn algemene voorwaarden van toepassing, op te vragen via nl-marketing@rcibanque.com. Dacia Financial Services behoudt zich het recht voor de beschikbaarheid van Dacia autofinanciering zonder opgaaf van redenen te beëindigen, zonder effect op lopende contracten. Acceptatie op basis van VFN normen (http://www.vfn.nl/consumenten/), toetsing en registratie bij het BKR te Tiel. Lening moet zijn terugbetaald voordat klant 82 jaar wordt. Vanaf 76 jaar min. 10% aanbetalen. Aflopend krediet met vaste debetrentevoet verstrekt door Dacia Financial Services, handelsnaam van RCI Financial Services B.V. te Schiphol-Rijk (www.daciafinance.nl, KvK-nummer 30055070, AFM-vergunningsnummer 12009781. Bedragen zijn afgerond op hele euro's. Rentewijzigingen, typ- en drukfouten voorbehouden. Voor de overige actievoorwaarden verwijzen we je graag naar Dacia.nl. Alle aanbiedingen onder voorbehoud goedkeuring directie Indumij B.V.