Logan MCV Stepway

Dacia fans opgelet!  Auto Indumij presenteert de nieuwe Dacia Logan MCV Série Limiteé Stepway. Deze speciale uitvoering van de Dacia Logan MCV is direct herkenbaar aan de grotere bodemvrijheid, Stepway-striping en stoere designkenmerken zoals de zwarte zijskirts en wielkastverbreders waarmee deze speciale uitvoering zich onderscheidt van het standaard Dacia Logan modellenaanbod.

Ontdek deze luxe Logan Série Limiteé bij Auto Indumij

Je bent van harte welkom in één van onze Dacia showrooms om de nieuwe Dacia Logan MCV Série Limiteé Stepway uitgebreid te komen bekijken. Laat je verrassen door de bijzondere complete uitrusting van deze Série Limiteé die standaard bijvoorbeeld  is uitgerust met onder meer airconditioning, cruisecontrol, parkeersensoren achter en handige elektrisch te bedienen ruiten voor én achter. Het interieur kenmerkt zich door een met leder bekleed stuurwiel en koperkleurige accenten die het bijzondere karakter van deze speciale uitvoering onderstrepen. Met het MEDIA NAV multimedia- en navigatiesysteem  inclusief DAB+ beschik je niet alleen over een perfect geluid in de auto, je hebt ook de beschikking over een uitgebreide routeplanning met 7” touchscreen. 

Dacia Logan MCv Stepway grille

Profiteer van de luxe uitrusting

  • Comfortabele Airconditioning 
  • Parkeersensoren achter
  • MediaNav navigatiesysteem
  • 7" inch navigatiescherm
  • Radio MP3 bluetooth met DAB
  • Sportieve Off road exterieur details 
  • Stoere Stepway bekleding
  • Comfortabele Cruise Control
  • Leder bekleed stuurwiel

* Uit voorraad leverbaar Blue D'aszurite, Blue Cosmos, Noir Nacre of Gris Islande. OP=OP

Dacia Inruilwaardecheck

Tijdelijk extra hoge inruilprijzen

Bij Auto Indumij kun je bij aankoop van een nieuwe Dacia Logan MCV Serie Limiteé Stepway rekenen op een extra aantrekkelijke inruilprijs voor jouw huidige auto. Zeker eigenaren van een Dacia Duster, Logan MCV of Sandero raden wij aan om snel een inruilofferte aan te vragen. Jonge gebruikte Dacia's zijn momenteel erg populair. Door de goede verkopen van onze occasionafdeling is onze voorraad gebruikte Dacia's momenteel beperkt. Binnen ons zoekersbestand hebben wij verschillende relaties die op zoek zijn naar een goed onderhouden Dacia uit een recent bouwjaar. 

 

Gratis offerte

Dacia logan MCV privelease actie bij Auto Indumij

Supervoordelig private lease aanbod

Steeds meer mensen kiezen voor de zekerheid van private lease. En niet zonder reden! Want private lease biedt vele voordelen zoals de zekerheid van een spiksplinternieuwe auto voor een vast laag maandbedrag. Je hebt dus geen onverwachte autokosten meer want alle kosten zoals onderhoud, eventuele reparaties en ook de kosten van de all-risk autoverzekering zijn bij private lease van Auto Indumij inclusief. Voor de succesvolle Dacia logan MCV  hebben wij tijdelijk een extra voordelig private lease aanbod samengesteld. Zo rijd je  tijdelijk al in een nieuwe Dacia Logan MCV Ambiance voor nog geen € 300,- all-in per maand. 

 

Private Lease offerte