Dacia Série Limitée Tech Road bij Auto Indumij

Auto Indumij introduceert de Dacia Série Limitée Tech Road. Deze bijzondere uitvoering is de opvolger van de succesvolle stepway en wordt gekenmerkt door de rode details in het in- en exterieur. Het is voor alle Dacia modellen de nieuwe topuitvoering met een rijke standaarduitrusting en onderscheidende designwielen. Ook worden de Dacia Série Limitée Tech Road modellen geleverd met nieuwe krachtige 1,3 liter turbobenzinemotoren.

Nieuwe 1.3 liter turbo motoren

De rijke standaarduitrusting van de Série Limitée Tech Road modellen bestaat onder andere uit elektronisch geregelde airconditioning (niet voor Lodgy en Dokker) en een MediaNav multimedia-/navigatiesysteem inclusief Apple Carplay & Android Auto. Voor de Duster, Lodgy en Dokker introduceert Dacia de nieuwe 1,3 liter turbo (benzine)motoren. De Duster is leverbaar met een TCe 130 GPF of TCe 150 GPF en de Lodgy en Dokker zijn er alleen met TCe 130 GPF. De Sandero wordt geleverd met een TCe 90 benzinemotor.

Interieur Duster Série limitée Tech Road

Speciaal ontworpen details

De nieuwe Série Limitée Tech Road uitvoeringen zijn voorzien van speciaal ontworpen, sportieve stoelbekleding en rode accenten in het interieur.

Erg fraai is dat deze rode accenten ook terug komen in het luxe exterieur door middel van hoogglanzend zwarte spiegelkappen met rode striping, zwarte striping op de B-stijl en smaakvolle design wielen en lichtmetalen wielen 'Maldive' met rode naafdop voor de Duster.Kopers van een nieuwe Dacia Série Limiteé Tech Road hebben de keuze uit diverse fraaie carrosseriekleuren waaronder de aansprekende en nieuwe kleur 'Rouge Fusion', die je bij diverse Auto Indumij vestigingen kunt bekijken. 

Aantrekkelijk geprijsd

Wij hebben diverse DaciaTech Road modellen op voorraad waaronder de Sandero TCe 90 Série Limitee Tech Road vanaf € 17.790,- of kies voor de ruimte Logan MCV TCe 90 Série Limitee Tech Road die tijdelijk boor nog geen € 19.000,- bij jou voor de deur staat.  Ga je liever voor de stoere Duster Tech Road, vraag dan zeker een offerte aan. We hebben heel veel leuke acties, ook voor de Duster!

Meer weten of wil je alvast een offerte aanvragen. Je bent van harte welkom bij één van de Auto Indumij Dacia vestigingen of vraag gemakkelijk online een offerte aan via onderstaande button. 

OFFERTE AANVRAGEN