Nieuwe service van Auto Indumij Dacia. Proefrit aan huis

Plan nu jouw proefit aan huis

Auto Indumij komt graag naar je toe

Toe aan een nieuwe Dacia of je wilt gewoon uitgebreid kennismaken met het allernieuwste Dacia model van jouw keuze? Maak dan gratis gebruik van onze nieuwe service;  proefrit aan huis.  Of je nu kiest voor een proefrit met de nieuwe Dacia Sandero, de Sandero Stepway, de stoere Duster of één van onze aantrekkelijk geprijsde Dacia occasions, wij komen graag met de door jouw favoriete Dacia bij je langs!

Een proefrit aan huis of op kantoor is met de meeste Dacia modellen op afspraak en binnen straal van 50 km van een Auto Indumij vestiging in principe altijd mogelijk. Uiteraard zoeken we samen naar een alternatief, mocht het gewenste model even niet beschikbaar zijn. De proefrit aan huis is geheel vrijblijvend en kostenloos en uiteraard nemen we alle richtlijnen van het RIVM in acht om de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan.  En heb je na de proefrit jouw keuze gemaakt, dan leveren wij jouw nieuwe aanwinst kostenloos bij je thuis af. 

 

PLAN JOUW PROEFRIT AAN HUIS

 

Ontdek jouw favoriete Dacia

Plan nu via onderstaande button heel eenvoudig online een proefrit op locatie met het Dacia model van jouw keuze. Nadat wij jouw aanvraag hebben ontvangen nemen wij  contact met je op om de proefritafspraak te bevestigen of indien dit nog niet mogelijk is om een alternatieve datum af te spreken. 

 

Proefrit plannen

Test jouw favoriete occasion

Ook voor een proefrit met één van onze Dacia Occasions komen wij graag bij je langs. Bekijk snel onze voorraad. Heb je jouw favoriete Dacia occasion gevonden? Mooi! Je kunt n heel gemakkelijk via de button op de detailpagina van de betreffende occasion een proefrit op locatie plannen. 

 

Bekijk onze Dacia occasions

Benieuwd naar de inruilwaarde

Ben je je aan het orienteren op een nieuwe Dacia of op één van onze occasions? Maar je bent ook benieuwd hoeveel je huidige auto bij inruil waard is? Doe dan alvast de gratis inruilwaardecheck op onze website.  Je ontvangt dan geheel vrijblijvend een indicatie van de inruilwaarde van je auto. 

 

Gratis inruilwaardecheck

Disclaimer

Wij komen graag naar je toe om je geheel vrijblijvend kennis te laten maken met één van de nieuwste Dacia modellen of een Dacia model van jouw keuze. De gratis service Proefrit aan huis is uitsluitend op afspraak beschikbaar en mogelijk mits de locatie binnen 50 km van een Auto Indumij vestiging ligt. Je dient over een geldig rijbewijs B te beschikken. De proefrit duurt maximaal 30 minuten. Informeer bij de verkoopadviseur naar de mogelijkheden.