Ontdek de nieuwe Dacia Spring

DOE MEE AAN DE DACIA REVOLUTIE

DE NIEUWE DACIA SPRING; BETAALBAAR, ROBUUST ÉN RUIM

De nieuwe Dacia Spring is een stadsauto die de waarden van het merk Dacia combineert met de voordelen van 100% elektrisch rijden. Geniet van soepel en stil rijden zonder uitstoot en ervaar ongekend comfort tijdens je stadsritten. Met de 100% elektrische motor beschik je over een actieradius van tot 230km*. Daarmee is de nieuwe Dacia Spring niet alleen uitstekend geschikt voor stadsgebruik maar ook ver daarbuiten. 

Auto Indumij biedt in samenwerking met Dacia Nederland nu de unieke mogelijkheid om als eerste uitgebreid kennis te maken met de nieuwe Dacia Spring. Dus ben jij ook zo'n fan voor de nieuwe Dacia Spring. Reserveer dan vandaag nog en je krijgt als één van de eersten de mogelijkheid om:

  • deze lente een proefrit te maken
  • de nieuwe Dacia Spring te bestellen

Meer weten?

Meer weten? Op Dacia.nl lees je alles over de nieuwe Dacia Spring en de unieke mogelijkheid om als één van de eersten deze 100% elektrische nieuwkomer van Dacia te ontdekken.  

Reserveer jouw Dacia Spring

Ontdek de Dacia Spring Electric
Dacia Spring Electric
Dacia Spring proefrit
Dacia Spring zilvergrijs

Disclaimer

* WLTP (Worldwide Harmonized Light vehicles Test Procedure) is een nieuw Europees testprotocol dat beter aansluit bij de daadwerkelijke verbruikswaarden van het voertuig. De actieradius is afhankelijk van diverse factoren zoals de plaats van gebruik, rijstijl, weersomstandigheden en de belading van de auto.