Dacia Dokker Van voorraadactie bij Auto Indumij

De nieuwe Dacia Dokker Van dCi 75 Essential

Nu uit voorraad leverbaar bij Auto Indumij

Op zoek naar een nieuwe compacte bedrijfsauto voor je bedrijf? Kies dan voor nieuwe Dacia Dokker VanAuto Indumij Dacia heeft door de goede relatie met de importeur een aantal Dacia Dokker Van's in de aantrekkelijk geprijsde Essential uitvoering kunnen inkopen. Deze modellen zijn rijk uitgerust, snel leverbaar en met een actieprijs vanaf € 11.800,- ex/ex interessant geprijsd. Zo kun je tegen een lage investering nog dit jaar rijden met jouw nieuwe Dacia Dokker van Auto Indumij! Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan snel verder of vraag via onderstaande button gratis een offerte aan. 

DACIA DOKKER VAN ACTIE OFFERTE

 

Betaalbare bedrijfsauto van Dacia

De Dokker Van is dé betaalbare bedrijfsauto van Dacia. Compact, compleet en veel opberg-, en binnenruimte. Standaard voorzien van een zijschuifdeur en twee achterdeuren. Hierdoor is de royale laadruimte van de  Dokker Van altijd optimaal toegankelijk.  

Laadvermogen van 750kg

Het laadvermogen van de Dacia Dokker Van ibedraagt maar liefst 750kg. Dacia heeft het sowieso goed begrepen; het laadvolume van 3.3m3 en een laadhoogte van 1,27m zijn uniek in zijn klasse!  En met de standaard zijschuifdeur rechts  is de laadruimte van de Dacia Dokker Van ook nog eens optimaal toegankelijk!

Laag brandstofverbruik en weinig CO2 uitstoot

De Dacia Dokker Van dCi 75 Essential is voorzien van zeer zuinige en efficiente Euro6 dCi dieselmotor.  Deze efficiente motor kenmerkt zich door zijn lage verbruikkosten, weinig CO2 uitstoot en een hoge mate van betrouwbaarheid. Daarnaast onderscheidt de Dacia Dokker Van zich ook door zijn hoge restwaarde. Kiezen voor de Dacia Dokker Van Essential betekent nu niet alleen een aantrekkelijk lage investering maar ook een interessante inruilwaarde over een aantal jaren. 

Dacia Dokker Van dCi 75 Essential v.a € 11.800 ex/ex

Deze complete Dacia Dokker uitvoering wordt geleverd incl; 

  • ESC (Electronic Stability Control)
  • Hill Start Assist
  • Comfortabele airco + pollenfilter
  • Parkeersensoren achter
  • Comfort Pack en airco
  • Cruise Control
  • En nog veel meer...


GRATIS OFFERTE 

Disclaimer

© 2020. Alle rechten voorbehouden. De genoemde vanafprijs is een consumentenadviesprijs op voorraadmodellen en is inclusief onvermijdbare kosten, nodig voor aflevering van de auto aan de consument en excl. het afleverpakket. Optionele pakketten en/of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen desgewenst tegen meerprijs geleverd worden. Metallic lak is inclusief. Deze Dokker Van voorraadmodellen zijn slechts in zeer beperkte aantallen beschikbaar. Jouw verkoopadviseur informeert je graag over de actuele beschikbaarheid. De actieperiode loopt  tot en met 30nov 2020 met een uiterste registratiedatum van 31 dec 2020. Aanbieding geldt zolang de voorraad strekt. Geleverde uitvoering kan afwijken van uitvoering op afbeelding. Alle aanbiedingen onder voorbehoud van goedkeuring directie Indumij B.V. Aan deze aanbiedingen kunnen geen rechten worden ontleend. Het vermelde voordeel is excl btw & bpm en is niet geldig in combinatie met andere acties van Auto Indumij en/of Dacia Nederland.  Alle aanbiedingen uitsluitend voor de particuliere en/of de klein zakelijke koper.