Indumij zakelijk

Auto Indumij behoort tot één van de grotere Renault en Dacia dealers van ons land. Dit betekent extra inkoopvoordelen waar jij als zakelijke klant van profiteert.  De regionale spreiding van onze 8 vestigingen, waaronder 4 gespecialiseerde Dacia vestigingen, wordt door onze zakelijke klanten als voordeel gezien. Zo is onze service en onderhoud altijd dichtbij en ervaar je door het kleinschalige karakter van onze vestigingen nog steeds de persoonlijke service.

 

EXTRA SERVICES VOOR DE ZAKELIJKE MARKT

Speciaal voor de zakelijke markt vind je bij Auto Indumij de afdeling fleetsales die jou graag adviseert over de aanschaf van Renault en Dacia personen- en bedrijfswagens. Naast uitbreiding van jouw wagenpark kun je bij ons ook terecht over vragen op het gebied van  financiering, leasing en autoverhuur. Heb je een tijdelijke vervoersbehoefte neem dan zeker contact met ons op. Binnen Auto Indumij bieden wij diverse mogelijkheden op het gebied van flexibele shortlease. 

 

Voor de regio Rijnmond, Dordrecht, Hoeksche Waard, de Alblasserwaard is Stefan Boer het aanspreekpunt. Stefan heeft vele jaren ervaring binnen de automotive branche en kan je voorzien van een advies op maat met betrekking tot jouw wagenpark.

De Regio Breda en Oosterhout is het werkgebied van Marcel Nederveen. Marcel heeft een schat aan ervaring binnen de automotive en weet jouw wensen perfect door te vertalen naar de ideale Dacia!  

Het Pro+ Center van Auto Indumij Etten Leur is de thuisbasis van Leon van de Merbel. Hier is ook het complete bedrijfswagenprogramma van Renault en Dacia aanwezig. Leon is accountmanger voor de zakelijke markt voor West-Brabant en kan je volledig op maat adviseren over de aanschaf van een Renault personen- of bedrijfswagen. Leon is mobiel bereikbaar op 06-21396907 .

 

DE BESTE DACIA LEASETARIEVEN BIJ INDULEASE

Zoek je een compacte leasemaatschappij die snel kan schakelen? Indulease richt zich met name op het midden- en kleinbedrijf. Indulease biedt leaseoplossingen op maat tegen zeer concurrende tarieven. In vergelijking met andere regionale leasemaatschappijen opereert Indulease als onafhankelijk adviseur. Hierdoor kun je bij Indulease naast scherpe leaseaanbiedingen voor Renault en Dacia ook terecht voor het leasen van andere merken. Meer weten? Maak een afspraak met Indulease via 076 - 5302501 

 

MAAK NU KENNIS MET INDULEASE