DE NIEUWE DACIA DOKKER BIJ AUTO INDUMIJ

Nu in de showroom bij Auto Indumij. De nieuwe Dacia Dokker. De eerste echte zogenoemde combispace in het Dacia-aanbod. Een handige, bijzonder multifunctionele auto die zich aan al je behoeften aanpast. Of het nu gaat om plaats te bieden aan jouw passagiers of om ruimte voor spullen: je beschikt altijd over het beste comfort. De Dokker is leverbaar met één en met twee zijschuifdeuren. De opening is de grootste in zijn klasse en biedt heel gemakkelijk toegang tot de achterbank. 

 

RUIMTE EN COMFORT

De Dacia Dokker onderscheidt zich van zijn concurrenten door de bijzonder functionele indeling. Zo is de achterbank geheel neerklapbaar en zijn de vijf zitplaatsen heel gemakkelijk in vier, drie of twee zitplaatsen te veranderen. Je beschikt over een maximale laadruimte van wel 3 m3. De bagageruimte van de Dokker biedt de grootste lengte op de automarkt: 1,16 m. De lage drempel en de twee asymmetrische achterdeuren (1/3-2/3) vergroten de toegankelijkheid. De Dokker combineert het laadvermogen van een kleine bestelauto met het comfort van een echte personenauto. Het volume van de bagageruimte varieert van 800 l (vijf zitplaatsen) tot 3,0 m3 (twee zitplaatsen). 

 

MEER WETEN? BEKIJK DE UITGEBREIDE MODELINFO

 

DE BESTE DACIA DOKKER DEALS VIND JE BIJ AUTO INDUMIJ

Auto Indumij is één van de grotere Dacia dealers van Nederland met vestigingen in Zuid-Holland en West-Brabant. Iedere dag opnieuw zetten wij ons met ruim 200 collega's in om onze klanten de beste service te kunnen bieden en ons credo "Kwaliteit in Mobiliteit" waar te maken. Daarnaast zijn wij natuurlijk altijd op zoek naar de beste deals voor jou. Of je nu voor een nieuwe Dacia Dokker of voor één van onze Dacia demonstratiemodellen kiest, bij Auto Indumij vind je altijd de beste Dacia deal.

 

DE BESTE DACIA OFFERTE? VRAAG HEM NU GRATIS AAN

 

 

KIES VOOR DE VOORDELIGE AUTOFINANCIERING VAN DACIA

Om Dacia rijden nu nog aantrekkelijker te maken, biedt Auto Indumij in samenwerking met Dacia Financial Services verschillende mogelijkheden om jouw nieuwe Dacia  te financieren. Bij Auto Indumij kun je jouw nieuwe Dacia financieren tegen aantrekkelijk lage rente. Je bepaalt zelf hoeveel je wilt aanbetalen en financieren en hoe lang je de financiering wilt laten lopen. Veelal is de inruilwaarde van jouw huidige auto voldoende. Het maandbedrag wordt exact afgestemd op jouw financiele situatie. Zo blijft er ruimte over voor andere leuke dingen. Vooraf worden de looptijd en het jaarlijks kostenpercentage samen met je bepaald. Het voordeel van deze financiering, het aflopende krediet, is dat je precies weet waar je aan toe bent en wanneer je de financiering hebt afgelost. Daarnaast biedt Dacia regelmatig extra scherpe financieringsdeals. 

 

BEKIJK DE DACIA AUTOFINANCIERING AANBIEDINGEN