DE NIEUWE DACIA LODGY 

Op zoek naar heel veel ruimte en maar dan wel voor een aantrekkelijke prijs? Dan is de nieuwe Dacia Lodgy een uitstekende keuze!  

Of je nu met familie, vrienden of zakelijk op pad gaat, de nieuwe Dacia Lodgy is een MPV die zich moeiteloos aan jouw behoeften aanpast. Je wilt meer bagageruimte? Alles is mogelijk! De achterbank van de tweede zitrij is in delen neerklapbaar (1/3-2/3)*. En hij kan, net als die van de derde zitrij, geheel worden uitgenomen, waarmee je van 7 naar 2 zitplaatsen gaat. Je kunt zelfs de derde zitrij uit de auto verwijderen zodat er nog meer bagageruimte beschikbaar is. Ook de laadruimte van de nieuwe Dacia Lodgy is onovertroffen. Deze biedt tot 2.617 liter bij 2 zitplaatsen en bij 7 zitplaatsen is er nog altijd 207 liter aan ruimte. Bovendien heeft de Lodgy een lage laadvloer, zonder drempel, waardoor je zware bagage moeiteloos inlaadt. Je hoeft niet te kiezen tussen zitplaatsen of laadruimte. Met de Lodgy heb je beide! 

 

EXTRA VEILIGHEIDSVOORZIENINGEN

De nieuwe Dacia Lodgy  is uitgerust met betrouwbare actieve en passieve veiligheidssystemen, zoals een versterkte carrosserieconstructie, front- en zijairbags en een montagesysteem voor een Isofix-kinderzitje. Maar dat is nog niet alles. Via onderstaande button kun je de complete uitrusting van de Dacia Lodgy uitgebreid bekijken.

 

BEKIJK DE COMPLETE UITRUSTING VAN DE DACIA LODGY

 

OOK ZAKELIJK POPULAIR

De nieuwe Dacia lodgy is ook in de zakelijke markt erg populair. Steeds meer bedrijven kiezen voor de betrouwbaarheid en de lage kilometerprijs van Dacia. Voor veel bedrijven is de nieuwe Dacia Lodgy, vanwege zijn 7 zitplaatsen, een aantrekkelijk aanbod. Zo behoort de Dacia Lodgy al vele jaren tot het wagenpark van de bekende uitzendorganisatie Goodmorning B.V.  De hoge restwaarde en lage onderhoudskosten maken dat de Dacia Lodgy ook binnen de leasemarkt veel gevraagd is. 

 

KOM LANGS BIJ AUTO INDUMIJ DACIA

Bij Auto Indumij kun je de nieuwe Dacia Lodgy in verschillende uitvoeringen bekijken en de ruimte zelf ervaren. Vanzelfsprekend is het ook mogelijk om een uitgebreide proefrit met de nieuwe Dacia Lodgy te maken. Om de juiste uitvoering voor je beschikbaar te hebben adviseren wij je wel tijdig een proefritafspraak bij één van onze Dacia vestigingen te maken. Dit voorkomt teleurstellingen. 


BEKIJK ONZE DACIA VESTIGINGEN

 

DE BESTE DACIA LODGY DEALS VIND JE BIJ AUTO INDUMIJ

Auto Indumij is één van de grotere Dacia dealers van Nederland met vestigingen in Zuid-Holland en West-Brabant. Iedere dag opnieuw zetten wij ons met ruim 200 collega's in om onze klanten de beste service te kunnen bieden en ons credo "Kwaliteit in Mobiliteit" waar te maken. Daarnaast zijn wij natuurlijk altijd op zoek naar de beste deals voor jou. Of je nu voor een nieuwe Dacia Lodgy of voor één van de andere Dacia modellen kiest, bij Auto Indumij vind je altijd de beste Dacia deal.

 

GRATIS OFFERTE