DE NIEUWE DACIA LOGAN MCV BIJ AUTO INDUMIJ

Nu in de showroom bij Auto Indumij Dacia: De nieuwe Logan MCV. Deze populaire stationcar is met 5 volwaardige zitplaatsen en een royale bagageruimte van 573 liter de beste in zijn klasse. De handige functionele achterbank die 1/3 - 2/3 neergeklapt kan worden, zorgt ervoor dat je de laadruimte op eenvoudige wijze helemaal aan jouw behoeften kunt aanpassen. Zo kun je met de Dacia Logan MCV alles vervoeren wat je maar wenst. Wil je zelf zien hoeveel ruimte de Dacia Logan MCV biedt? Kom dan snel langs bij één van de Auto Indumij Dacia vestigingen. 

 

ONTDEK DE HOGE KWALITEIT VAN DE LOGAN MCV

De hoge kwaliteit van de nieuwe Logan MCV komt ook tot uiting in de materiaalkeuze en is ook zichtbaar in de fraaie afwerking van het interieur. Zo heeft de Dacia Logan MCV een nieuw donkergrijs of tweekleurig dashboard (afhankelijk van de uitvoering) met alle praktische functies, omlijsting van het tellerhuis in chroomkleur en intuïtieve bedieningselementen. De omlijsting van de ventilatieopeningen en het logo op het sportieve stuurwiel zijn verchroomd. De middenconsole van het dashboard wordt subtiel omlijst en past bij de portiergrepen en het stuurwiel (afhankelijk van de uitvoering). De stoffen zijn van zware kwaliteit en voorzien van sportief design. 

 

MAAK KENNIS MET DE DACIA LOGAN MCV OP DACIA.NL

 

BETROUWBAARHEID

Dacia test zijn auto’s onder de meest extreme omstandigheden. Door ook nog eens tests op testbanken in de fabriek uit te voeren worden de nieuwe auto’s aan extreme, realistische omstandigheden onderworpen om de duurzaamheid te garanderen! De hoge kwaliteit blijkt ook uit de lage onderhoudskosten. Dacia is niet alleen erg voordelig qua aanschafprijs maar ook de kosten van onderhoud en eventuele reparatie zijn bijzonder laag te noemen. Sowieso ben je bij Auto Indumij aan het juiste adres voor de service van jouw Dacia. Onze autotechnici hebben alle cursussen over de techniek van Dacia met goed gevolg doorlopen en volgen ook alle introductietrainingen. 

 

DE BESTE DACIA OFFERTE? VRAAG HEM NU GRATIS AAN. 

 

Dacia Logan MCV test

De Dacia Logan MCV is één van de meest populaire Dacia's van deze tijd. En dat is niet zonder reden, want met de Dacia Logan MCV krijg je veel voor weinig. Wij hebben een aantal recencies voor je op een rijtje gezet.

Autorai en Autokopen.nl over de Logan MCV

De Autorai heeft de Dacia Logan MCV op verschillende punten getest. Op het gebied van prijs is de Logan MCV nog steeds de goedkoopste in zijn klasse. De ruimte die word geboden is gigantisch met een bergruimte van 573 liter.  Zowel het interieur als het exterieur zien er qua uitstraling fantastisch uit. De grille is vernieuwd en de nieuwe led-dagrijverlichting zorgen ervoor dat de Logan MCV in het oog valt. In het interieur is een vernieuwd stuurwiel te vinden, er zijn verchroomde accenten te vinden en er is nieuwe stoelbekleding aanwezig. Een positieve ontwikkeling is het multimediasysteem met touchscreen, het werkt waanzinnig effectief. Lees via onderstaande button de gehele Dacia Logan MCV test van Autorai.

Bekijk hier de Autorai test

 

Autokopen.nl heeft een ruime 900 km met de Logan MCV gereden en is positief gestemd over het rijgedrag. Doordat de Logan erg licht is voor een auto in deze klasse is de wegligging een stuk beter dan je zou verwachten. Er is veel grip en de auto glijdt niet snel over de voorwielen weg. De zachte vering en stevige dempers zorgen ervoor dat de auto soepel rijdt en niet gaat deinen. Het comfort gehalte is hoog door de prima stoelen die zijn geplaatst door Dacia. De afwerking van het interieur kan zich meten met de betere stadsauto's en de gebruikte kunststoffen zien er goed uit. Autokopen.nl is erg positief over de nieuwe Dacia Logan MCV. De test van de Logan MCV is in zijn geheel te bekijken via onderstaande button.

Bekijk hier de Autokopen.nl test