DE NIEUWE DACIA LOGAN MCV BIJ AUTO INDUMIJ

Nu in de showroom bij Auto Indumij Dacia: De nieuwe Logan MCV. Deze populaire stationcar is met 5 volwaardige zitplaatsen en een royale bagageruimte van 573 liter de beste in zijn klasse. De handige functionele achterbank die 1/3 - 2/3 neergeklapt kan worden, zorgt ervoor dat je de laadruimte op eenvoudige wijze helemaal aan jouw behoeften kunt aanpassen. Zo kun je met de Dacia Logan MCV alles vervoeren wat je maar wenst. Wil je zelf zien hoeveel ruimte de Dacia Logan MCV biedt? Kom dan snel langs bij één van de Auto Indumij Dacia vestigingen. 

 

ONTDEK DE HOGE KWALITEIT VAN DE LOGAN MCV

De hoge kwaliteit van de nieuwe Logan MCV komt ook tot uiting in de materiaalkeuze en is ook zichtbaar in de fraaie afwerking van het interieur. Zo heeft de Dacia Logan MCV een nieuw donkergrijs of tweekleurig dashboard (afhankelijk van de uitvoering) met alle praktische functies, omlijsting van het tellerhuis in chroomkleur en intuïtieve bedieningselementen. De omlijsting van de ventilatieopeningen en het logo op het sportieve stuurwiel zijn verchroomd. De middenconsole van het dashboard wordt subtiel omlijst en past bij de portiergrepen en het stuurwiel (afhankelijk van de uitvoering). De stoffen zijn van zware kwaliteit en voorzien van sportief design. 

 

MAAK KENNIS MET DE DACIA LOGAN MCV OP DACIA.NL

 

BETROUWBAARHEID

Dacia test zijn auto’s onder de meest extreme omstandigheden. Door ook nog eens tests op testbanken in de fabriek uit te voeren worden de nieuwe auto’s aan extreme, realistische omstandigheden onderworpen om de duurzaamheid te garanderen! De hoge kwaliteit blijkt ook uit de lage onderhoudskosten. Dacia is niet alleen erg voordelig qua aanschafprijs maar ook de kosten van onderhoud en eventuele reparatie zijn bijzonder laag te noemen. Sowieso ben je bij Auto Indumij aan het juiste adres voor de service van jouw Dacia. Onze autotechnici hebben alle cursussen over de techniek van Dacia met goed gevolg doorlopen en volgen ook alle introductietrainingen. 

 

DACIA LOGAN MCV PRIVATE LEASE ACTIE VANAF € 299,-

Auto Indumij is één van de grotere Dacia dealers van Nederland met vestigingen in Zuid-Holland en West-Brabant.  Doordat wij één van de grotere Dacia dealers zijn kunnen wij op het van inkoop of acties vaak net iets meer doen. Zo hebben momenteel een supervoordelige private lease actie voor de nieuwe Dacia Logan MCV in de aanbieding. 

 

DE BESTE DACIA OFFERTE? VRAAG HEM NU GRATIS AAN. 

 

TIJDELIJK GRATIS EASY-R AUTOMAAT

Op zoek naar veel ruimte en extra comfort! Kies dan voor de Dacia Logan MCV met de gratis automaat actie van Auto Indumij.  Benieuwd naar deze unieke aanbieding?  Kijk dan snel op onze speciale Easy-R actiepagina of kom langs bij één van de Auto Indumij Dacia vestigingen. 

 

PROFITEER VAN DE GRATIS AUTOMAAT ACTIE