DE NIEUWE DACIA LOGAN MCV BIJ AUTO INDUMIJ

Nu in de showroom bij Auto Indumij Dacia: De nieuwe Logan MCV. Deze populaire stationcar is met 5 volwaardige zitplaatsen en een royale bagageruimte van 573 liter de beste in zijn klasse. De handige functionele achterbank die 1/3 - 2/3 neergeklapt kan worden, zorgt ervoor dat je de laadruimte op eenvoudige wijze helemaal aan jouw behoeften kunt aanpassen. Zo kun je met de Dacia Logan MCV alles vervoeren wat je maar wenst. Wil je zelf zien hoeveel ruimte de Dacia Logan MCV biedt? Kom dan snel langs bij één van de Auto Indumij Dacia vestigingen. 

 

ONTDEK DE HOGE KWALITEIT VAN DE LOGAN MCV

De hoge kwaliteit van de nieuwe Logan MCV komt ook tot uiting in de materiaalkeuze en is ook zichtbaar in de fraaie afwerking van het interieur. Zo heeft de Dacia Logan MCV een nieuw donkergrijs of tweekleurig dashboard (afhankelijk van de uitvoering) met alle praktische functies, omlijsting van het tellerhuis in chroomkleur en intuïtieve bedieningselementen. De omlijsting van de ventilatieopeningen en het logo op het sportieve stuurwiel zijn verchroomd. De middenconsole van het dashboard wordt subtiel omlijst en past bij de portiergrepen en het stuurwiel (afhankelijk van de uitvoering). De stoffen zijn van zware kwaliteit en voorzien van sportief design. 

 

MAAK KENNIS MET DE DACIA LOGAN MCV OP DACIA.NL

 

BETROUWBAARHEID

Dacia test zijn auto’s onder de meest extreme omstandigheden. Door ook nog eens tests op testbanken in de fabriek uit te voeren worden de nieuwe auto’s aan extreme, realistische omstandigheden onderworpen om de duurzaamheid te garanderen! De hoge kwaliteit blijkt ook uit de lage onderhoudskosten. Dacia is niet alleen erg voordelig qua aanschafprijs maar ook de kosten van onderhoud en eventuele reparatie zijn bijzonder laag te noemen. Sowieso ben je bij Auto Indumij aan het juiste adres voor de service van jouw Dacia. Onze autotechnici hebben alle cursussen over de techniek van Dacia met goed gevolg doorlopen en volgen ook alle introductietrainingen. 

 

DE BESTE DACIA OFFERTE? VRAAG HEM NU GRATIS AAN. 

 

LIEVER EEN DACIA OCCASION? 

Je hebt interesse in een Dacia maar dan net iets voordeliger? Bekijk dan ons actuele Dacia occasionaanbod. Bij Auto Indumij vind je een steeds wisselende voorraad gebruikte Dacia modellen in alle prijsklassen en in verschillende uitvoeringen. Wist je trouwens dat je bij Auto Indumij Dacia ook bij aanschaf van een gebruikte auto terecht kunt voor een aantrekkelijke autofinanciering? 

 

BEKIJK ONS ACTUELE AANBOD DACIA OCCASIONS