DE DACIA SANDERO

De vertrouwde Dacia Sandero biedt net als alle andere Dacia modellen een onovertroffen verhouding van prijs, comfort en prestaties. Geen enkel ander model in deze klasse heeft een vergelijkbaar aanbod. Zuinige motoren, veel ruimte in het interieur en standaard 5 deuren. De Dacia Sandero is dan ook niet voor niets één van de best verkochte modellen van Dacia. 

 

MAAK KENNIS MET DE DACIA SANDERO OP DACIA.NL

 

VOORUITSTREVENDE TECHNIEK

De huidige Dacia Sandero is leverbaar met de nieuwe TCe 100 benzinemotor. De TCe 100 is het symbool van de technische perfectie van de Renault-groep en levert maar liefst 100 pk. Dankzij het koppel dat beschikbaar is vanaf de laagste toerentallen is de Dacia Sandero zeer dynamisch en soepel. De Dacia Sandero accelereert fel en biedt de beste verhouding rijcomfort/efficiency op de markt. Maar dat kun je zelf natuurlijk het beste beoordelen. Bij Auto Indumij Dacia ben je van harte welkom voor een uitgebreide proefrit met de nieuwe Dacia Sandero. 

 

Proefrit plannen

 

GRATIS OFFERTE VOOR JOUW NIEUWE DACIA? 

Auto Indumij is één van de grotere Dacia dealers van Nederland met vestigingen in Zuid-Holland en West-Brabant. Iedere dag opnieuw zetten wij ons met ruim 200 collega's in om onze klanten de beste service te kunnen bieden en ons credo "Kwaliteit in Mobiliteit" waar te maken. Daarnaast zijn wij natuurlijk altijd op zoek naar de beste deals voor jou. Of je nu voor een nieuwe  Dacia Sandero of voor één van onze andere Dacia modellen kiest, bij Auto Indumij krijg je altijd de beste deal.  Benieuwd? Vraag dan nu online jouw gratis offerte aan. 

 

DE BESTE DACIA OFFERTE? VRAAG HEM NU GRATIS AAN. 

 

LIEVER EEN DACIA OCCASION? 

Je hebt interesse in een Dacia maar dan net iets voordeliger? Bekijk dan ons actuele Dacia occasionaanbod. Bij Auto Indumij vind je een steeds wisselende voorraad gebruikte Dacia modellen in alle prijsklassen en in verschillende uitvoeringen. Wist je trouwens dat je bij Auto Indumij Dacia ook bij aanschaf van een gebruikte auto terecht kunt voor een aantrekkelijke autofinanciering? 

 

BEKIJK ONS ACTUELE AANBOD DACIA OCCASIONS