Dacia service Auto Indumij

KWALITEIT IN MOBILITEIT

Auto Indumij is één van de grootste Dacia dealers van Nederland met 4 Dacia vestigingen in Zuid Holland en West-Brabant. Daarnaast ben je als Dacia rijder natuurlijk ook van harte welkom in één van onze Renault vestigingen. Zo is er altijd een Auto Indumij vestiging bij je in de buurt. Met ruim 200 collega's zetten wij ons iedere dag opnieuw in om ons motto "kwaliteit in mobiliteit" waar te maken. 

 

WIJ KENNEN JOUW DACIA DOOR EN DOOR

Onder het motto "kwaliteit in mobiliteit" leveren wij mobiliteitsoplossingen in de breedste zin des woords. Wij kennen jouw Dacia door en door. Binnen Auto Indumij  is veel technische expertise, specifiek in de merken Renault en Dacia aanwezig. De meeste van onze technische collega's werken al vele jaren bij Auto Indumij. In onze werkplaatsen kun je terecht voor alle onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan jouw Renault en Dacia. Uiteraard kun je de gebruikelijke onderhoudsbeurten en APK-keuringen bij ons laten uitvoeren, maar ook voor schadeherstel, aircoservice, voorruitreparaties en -vervanging en bandenservice ben je bij Auto Indumij aan het juiste adres. Alle werkzaamheden voeren wij uit onder hoge kwaliteitsnormen en met gegarandeerde service. 

 

24 UUR PER DAG WERKPLAATSAFSPRAAK ONLINE PLANNEN

Wij bieden je 24 uur per dag de mogelijkheid jouw werkplaatsafspraak online in te plannen. Plan nu zelf een afspraak met de online planmodule of neem telefonisch contact op met een Auto Indumij vestiging bij jou in de buurt.

 

EXTRA ZEKERHEID MET DACIA GARANTIEPLUS

Wist je dat je voor jouw Dacia een verlengde garantie kunt afsluiten? Met GarantiePlus verleng je voor een scherp geprijsde premie de oorspronkelijke garantietermijn van jouw nieuwe Dacia. Dit geeft je de zekerheid dat je, ook nadat de fabrieksgarantie voorbij is, niet voor onverwachte reparatiekosten komt te staan. Zo heb je geen onverwachte uitgaven! 

 

ONTDEK DE VOORDELEN VAN DACIA GARANTIEPLUS