Maatregelen Coronavirus Auto Indumij Dacia

Showrooms zonder afspraak weer geopend

Wij zijn je ook graag online of telefonisch van dienst

De nieuwe Coronamaatregelen van het kabinet betekenen dat de showrooms van onze vestigingen weer zonder afspraak geopend zijn.  Voor informatie, advies of de aankoop van een nieuwe Dacia of één van onze Top Occasions, onze verkoopadviseurs zijn je ook graag telefonisch of via onze online kanalen van dienst. Via onderstaande button vind je een overzicht de contactgegevens van alle Auto Indumij vestigingen. 

 

CONTACT MET AUTO INDUMIJ

 

Daarnaast hebben we onze services verder uitgebreid met bijvoorbeeld de proefrit op locatie en de mogelijkheid om je auto online te laten taxeren.  Ook worden onze Private Lease modules op dit moment nog verder uitgebreid zodat je heel eenvoudig thuis een Private Lease offerte kunt aanvragen.  

Afleveringen van nieuwe- en gebruikte auto's verzorgen graag bij je thuis waarbij vanzelfsprekend de landelijke richtlijnen van het RIVM worden gevolgd. 

 

Werkplaatsen blijven geopend

Alle werkplaatsen blijven geopend. Je bent dan ook in de komende periode welkom bij onze vestigingen voor service, APK, onderhoud en reparatie. We verzoeken je om telefonisch of online een afspraak in te plannen om drukte aan de balies te voorkomen. Ook de magazijnen zijn geopend maar alleen voor het afhalen van vooraf bestelde onderdelen of accessoires. Bij het afhalen hebben wij een groot aantal maatregelen getroffen tegen verspreiding van het Coronavirus zodat jouw en onze veiligheid is gewaarborgd.