Profiteer van de Dacia acties bij Auto Indumij

EEN GOED EN EERLIJK ADVIES

Of je nu kiest voor een nieuwe Dacia of één van onze occasions, bij Auto Indumij krijg je altijd een advies op maat. Wij informeren je graag over de verschillende financieringsmogelijkheden van jouw nieuwe Dacia en je kunt desgewenst meteen een voordelige financiering afsluiten. Wij werken daarvoor samen met Dacia Financial Services (DFS), een onderdeel van RCI Banque. Dat biedt grote voordelen: je kunt rekenen op maatwerk in financiering en leasing tegen zeer aantrekkelijke voorwaarden. 

 

 JOUW NIEUWE DACIA VOORDELIG FINANCIEREN

Bij Auto Indumij kun je jouw nieuwe Dacia financieren tegen een aantrekkelijk lage rente. Je bepaalt zelf hoeveel je wilt aanbetalen en financieren en hoe lang je de financiering wilt laten lopen. Veelal is de inruilwaarde van jouw huidige auto voldoende. Het maandbedrag wordt exact afgestemd op jouw financiele situatie. Zo blijft er ruimte over voor andere leuke dingen. Vooraf worden de looptijd en het jaarlijks kostenpercentage samen met jou bepaald. Het voordeel van deze financiering, het aflopende krediet, is dat je precies weet waar je aan toe bent en wanneer je de financiering hebt afgelost. 

 

OCCASION FINANCIERING

Ook voor de aankoop van een Dacia occasion kun je bij Auto Indumij terecht voor een voordelig financieringsaanbod. Speciaal voor de financiering van een gebruikte Dacia biedt Auto Indumij in samenwerking met Dacia Financial Services aantrekkelijke financieringsmogelijkheden. Tegen een scherpe rente kan jouw nieuwe auto met een looptijd tot maar liefst 60 maanden gefinancieerd worden. Dit is afhankelijk van het bouwjaar maar biedt wel de mogelijkheid de maandbedragen optimaal aan te passen aan jouw budget. Een ander voordeel van onze occasionfinanciering is dat wij geen maximum bedrag hanteren. Informeer ook naar onze actiefinancieringen. Deze kennen vaak, mits aan een aantal voorwaarden wordt voldaan, een iets lager rentepercentage. 

 

BEKIJK ONZE VOORDELIGE FINANCIERINGSACTIES OP DACIAFINANCE.NL