DE BETAALBARE BEDRIJFSWAGEN DIE ELKE KLUS KLAART

De Dacia Dokker Van is een echt ruimtewonder. Hij heeft de grootste laadruimte voor de laagste prijs. Maar dan wel met de vertrouwde eigenschappen van het merk Dacia. De Dacia Dokker Van beschikt wat betreft betrouwbaarheid en robuustheid dan ook over alle vereiste kwaliteiten. Hij is onder de zwaarste omstandigheden getest en bleek daarbij overal tegen bestand te zijn. Net als de andere leden van de Dacia-familie is ook de Dokker Van uitgerust met de bewezen technische oplossingen van de Renault Groep. Deze staan garant voor zijn solide karakter en prestaties. Bovendien geldt voor de Dokker Van een garantie van drie jaar of 100.000 km.  

 

750KG LAADVERMOGEN

Met 750 kg* nuttig laadvermogen (*Vanaf niveau Ambiance) , een laadvolume van 3,3m3 en een laadlengte van 1,9 meter, is de Dacia Dokker Van de oplossing voor elke professional. Hij is betrouwbaar en degelijk en heeft een groot laadvermogen, waardoor al jouw materieel zonder problemen kan worden vervoerd. De standaard zijschuifdeur rechts vergemakkelijkt het laden en lossen. De laadvloer en zijwanden kunnen worden voorzien van beschermend materiaal. Jouw Dokker Van behoudt, ook na intensief gebruik, zijn waarde.

 

MEER WETEN? BEKIJK DE UITGEBREIDE MODELINFO

 

 

OOK VOORDELIG IN DE LEASE

Geef je de voorkeur aan een Dacia Dokker lease? Dan ben je bij Auto Indumij Dacia aan het juiste adres. Speciaal voor de Dacia Dokker Van hebben wij in samenwerking met onze leasemaatschappij Indulease een aantal interessante leaseaanbiedingen samengesteld. Ook voor startende ondernemers heeft Indulease interessante mogelijkheden!

 

MAAK KENNIS MET INDULEASE