Nieuwe Dacia Duster Auto Indumij

Ontdek de nieuwe Dacia Duster

Met meer dan een miljoen verkochte exemplaren is de Dacia Duster na zeven jaar compleet vernieuwd. De iconische SUV is herzien met een nieuwe vormgeving, een modern interieur en uitgebreide uitrustingen met nieuwe voorzieningen. De nieuwe Dacia Duster is niet alleen ruim als altijd en een uitblinker in het terrein, maar nog steeds verrassend betaalbaar. De officiële marktintroductie van de nieuwe Dacia Duster is eind 2017 / begin 2018 gepland  maar Auto Indumij heeft al wat extra fotomateriaal en info beschikbaar. Ook kun je de Dacia Duster promovideo op Youtube kanaal van Dacia Nederland bekijken. 

 

BEKIJK DE DACIA DUSTER PROMO VIDEO

 

Binnenkort bij Auto Indumij te zien!

Met een aantrekkelijke introductieprijs vanaf € 19.280,- * voor de  TCe 125 4x2 is de nieuwe Dacia Duster een uitzonderl;ijk aanbod! Maar ook het robuustere design, nieuwe uitrusting en geheel nieuw doordachte interieur zorgen ervoor dat hij elk avontuur aankan! De Dacia Duster brengt je overal heen. Onverharde wegen zijn geen enkel probleem met het off-road design. Je hebt de keuze uit 16 of 17 inch velgen en met de multi-view-camera vermijd je elk obstakel. De Duster is niet alleen zeer geschikt voor het off-road rijden maar maakt ook het rijden in de stad veilig. Met de 360 graden Multi view camera en dodehoek waarschuwingen beschik je altijd over optimaal zicht. 

De Duster weet direct de aandacht te trekken door zijn opnieuw ontworpen grille, opvallende Led signatuur in de koplampen, de dakrails en de nieuwe kleur Orange Atacama. Het gemak gaat verder in het interieur. De nieuwe stoelen met verzorgde afwerking, de elektronisch geregelde airconditioning, automatische verlichting en het ergonomische dashboard met talrijke opbergmogelijkheden. Het zit in allemaal verwerkt in het interieur van de nieuwe Dacia Duster. Ook op het gebied van technologie is de Duster vooruitstrevend met het MediaNav navigatie- en multimediasysteem. 

Ben je ook benieuwd naar de nieuwe Dacia Duster. Houd dan onze Dacia facebook Pagina in de gaten of vul het formulier in op deze website. Zo ben je als eerste op de  hoogte!  Je kunt ook alvast via onderstaande button de introductie brochure, met veel info over de nieuwe Dacia Duster, downloaden. 

 

 DOWNLOAD HIER DE DACIA DUSTER BROCHURE

 

* informeer bij de verkoopadviseur naar de voorwaarden voor de introductieprijs of kijk op Dacia.nl voor alle voorwaarden

Nieuwe Dacia Duster bij Auto Indumij
Nieuwe Dacia Duster 2018