DE DACIA DUSTER BIJ AUTO INDUMIJ

De belangstelling voor de nieuwe Dacia Duster is groot. Iedereen is enthousiast over het vernieuwde design. Dat is ook niet vreemd. Het SUV-design van de nieuwe Duster is namelijk nog mooier geworden, en de moderne, robuuste en dynamische stijl past uitstekend bij zijn krachtige karakter. De nieuwe Duster is van binnen net zo expressief als van buiten en heeft de avontuurlijke uitstraling van een auto die klaar is om geschiedenis te schrijven. Het ultieme bewijs dat goede smaak geen kwestie van prijs is. In de showrooms van Auto Indumij kun je de nieuwe Dacia Duster uitgebreid bekijken. Wil je eerst de verschillende uitvoeringen online bekijken? Bekijk dan de uitgebreide modelinfo via onderstaande link. 

 

MEER WETEN? BEKIJK DE UITGEBREIDE MODELINFO

 

RUIMTE EN COMFORT

Het interieur van de Dacia Duster is helemaal opnieuw ontworpen. Het is ruim en biedt zowel de bestuurder als passagiers alle comfort. Let op de mooie en vooral kwalitatief hoogstaande afwerking. Het interieur is praktisch en beschikt over veel bergruimte om al jouw spullen binnen handbereik te bewaren. De nieuwe Duster is royaal en comfortabel en bewijst dat ontwikkelingen die het dagelijks leven beter maken de mooiste zijn.

 

3 JAAR FABRIEKSGARANTIE

Garantie van drie jaar of 100.000 km. Een prettig gevoel. Met de nieuw Dacia Duster is betrouwbaarheid geen loze kreet. De nieuwe Duster is degelijk en betrouwbaar en wordt geleverd met een garantie van drie jaar of 100.000 km. Want de Duster is gemaakt om lang mee te gaan en zal nog lang als nieuw blijven!

 

DE BESTE DACIA DUSTER DEALS VIND JE BIJ AUTO INDUMIJ

Auto Indumij is één van de grotere Dacia dealers van Nederland met vestigingen in Zuid-Holland en West-Brabant. Iedere dag opnieuw zetten wij ons met ruim 200 collega's in om onze klanten de beste service te kunnen bieden en ons credo "Kwaliteit in Mobiliteit" waar te maken. Daarnaast zijn wij natuurlijk altijd op zoek naar de beste deals voor jou. Of je nu voor een nieuwe Dacia Duster of voor één van onze Dacia demonstratiemodellen kiest, bij Auto Indumij vind je altijd de beste Dacia deal.

 

DE BESTE DACIA OFFERTE? VRAAG HEM NU GRATIS AAN

 

BEKIJK OOK ONS DACIA OCCASION AANBOD

Dacia Duster occasions zijn erg populair. Helaas is het aanbod momenteel nog beperkt. De Dacia Duster is immers nog niet zo lang op de markt. Toch vind je bij Auto Indumij regelmatig aantrekkelijk geprijsde gebruikte Dacia Duster modellen. Veelal van eerste eigenaar ingeruild en zorgvuldig door onze Dacia technici onderhouden.  

 

KLIK HIER VOOR ONS ACTUELE DACIA OCCASION AANBOD