Dacia introduceert de nieuwe Sandero en Sandero Stepway

Binnenkort bij Auto Indumij in de showroom!

 

Met de introductie van de nieuwe Sandero en Sandero Stepway, die begin volgend jaar bij Auto Indumij in de showroom worden verwacht, zet Dacia een nieuwe standaard.  De opvolger van de iconische en zeer populaire Sandero, die sinds 2017 de bestverkochte auto op de Europese particuliere markt is, voldoen aan alle eisen van de consument. De buitenmaten zijn nagenoeg gelijk gebleven, de auto’s bieden nog meer ruimte en gebruiksgemak en hebben een bijzonder fraai design. De fundamentele eenvoud en betrouwbaarheid – die men van Dacia verwacht – zijn gebleven. Dankzij een nieuw platform dat is gebaseerd op de expertise van de alliantie Renault-Nissan, biedt de nieuwe Sandero optimale rijeigenschappen en een uitgebreid scala aan veiligheidsvoorzieningen. 

Rijkere uitrusting

De nieuwe Dacia Sandero is voorzien van een nog rijkere uitrusting. Voor het eerst krijgt de vijfdeurs hatchback zaken als een waarschuwingssyteem voor de dode hoek, wifi-techniek voor het multimedia- en navigatiesysteem, elektronische handrem, achteruitrijcamera, automatisch stopsysteem en keyless entry. 

Meer ruimte 

Het interieur van de nieuwe Dacia Sandero is breder dan voorheen. Op de achterste zitrij werd de grootste winst geboekt, want er kwam 4,1 centimeter in de breedte bij. Overall biedt het interieur duidelijk meer opbergliters dan in de huidige Sandero. De bagageruimte groeide eveneens. Er kan straks bijna 90 liter meer worden meegenomen, waarmee de nieuwe Sandero nog meer ruimte en gebruiksgemak zal bieden.

Ook als 100pk Bi-Fuel leverbaar

Kopers hebben bij de nieuwe Sandero straks de keuze uit een aantal nieuwe benzine- en LPG Bi-fuel-motoren. Het Sandero programma zal starten met een nieuwe zeer zuinige 70 pk benzinemotor. Daarboven positioneert Dacia een geblazen variant met 90 pk. Een 100 pk Bi-Fuel vormt de top van het programma. Alle krachtbronnen hebben een handgeschakelde transmissie, die op de 90 pk uitvoering optioneel is te vervangen door een cvt-automaat.

Aantrekkelijke prijsstelling

De prijzen van de nieuwe Dacia Sandero en Sandero Stepway zijn nog niet bekend gemaakt. De verwachting is dat de beide nieuwkomers voor een zeer aantrekkelijke introprijs begin 2021 te bestellen zijn. Ben jij ook benieuwd en wil je als eerste op de hoogte worden gehouden?  Schrijf je dan in via het formulier op deze website. 

Dacia Sandero Stepway front
Dacia Sandero Stepway side

Dacia Sandero Stepway rear

Dacia Sandero Stepway rear

Bekijk de nieuwste foto's en laat je inspireren

Op onze nieuwe inspiratiepagina hebben we de nieuwste foto's van de nieuwe Dacia Sandero en de Sandero Stepway speciaal voor jou verzameld. Ontdek ze allemaal via onderstaande button. 

 

Laat je inspireren

Disclaimer

© 2020. Alle rechten voorbehouden. Getoonde uitvoeringen zijn nog niet definitief. Alle aanbiedingen onder voorbehoud van goedkeuring directie Indumij B.V. Aan deze aanbiedingen kunnen geen rechten worden ontleend. Alle informatie is gebaseerd op de op 1 oktober 2020 ons ter beschikking staande informatie. Raadpleeg voor de definitieve uitrustingen, prijzen en verder info t.z.t. Dacia.nl. Schrijf- en typefouten voorbehouden.