Dacia introduceert de nieuwe Sandero

Nu bij Auto Indumij in de showroom!

 

Met de introductie van de nieuwe Sandero, die nu in de showroom staat, zet Dacia een nieuwe standaard.  De opvolger van de iconische en zeer populaire Sandero, die sinds 2017 de bestverkochte auto op de Europese particuliere markt is, voldoen aan alle eisen van de consument. De buitenmaten zijn nagenoeg gelijk gebleven, de auto’s bieden nog meer ruimte en gebruiksgemak en hebben een bijzonder fraai design. De fundamentele eenvoud en betrouwbaarheid – die men van Dacia verwacht – zijn gebleven. Dankzij een nieuw platform dat is gebaseerd op de expertise van de alliantie Renault-Nissan, biedt de nieuwe Sandero optimale rijeigenschappen en een uitgebreid scala aan veiligheidsvoorzieningen. 

Rijkere uitrusting

De nieuwe Dacia Sandero is voorzien van een nog rijkere uitrusting. Voor het eerst krijgt de vijfdeurs hatchback zaken als een waarschuwingssyteem voor de dode hoek, wifi-techniek voor het multimedia- en navigatiesysteem, elektronische handrem, achteruitrijcamera, automatisch stopsysteem en keyless entry. 

Meer ruimte 

Het interieur van de nieuwe Dacia Sandero is breder dan voorheen. Op de achterste zitrij werd de grootste winst geboekt, want er kwam 4,1 centimeter in de breedte bij. Overall biedt het interieur duidelijk meer opbergliters dan in de huidige Sandero. De bagageruimte groeide eveneens. Er kan straks bijna 90 liter meer worden meegenomen, waarmee de nieuwe Sandero nog meer ruimte en gebruiksgemak zal bieden.

Ook als 100pk Bi-Fuel leverbaar

Kopers hebben bij de nieuwe Sandero straks de keuze uit een aantal nieuwe benzine- en LPG Bi-fuel-motoren. Het Sandero programma zal starten met een zeer zuinige een geblazen variant met 90 pk. Een 100 pk Bi-Fuel vormt de top van het programma. Alle krachtbronnen hebben een handgeschakelde transmissie, die op de 90 pk uitvoering optioneel is te vervangen door een cvt-automaat.

Aantrekkelijke intro prijzen vanaf € 13.790,- 

De prijzen van de nieuwe Dacia Sandero zijn zojuist bekend gemaakt. Het programma start met een  zeer aantrekkelijke introprijs vanaf € 13.790,-. 

Bekijk de nieuwste foto's en laat je inspireren

Op onze nieuwe inspiratiepagina hebben we de nieuwste foto's van de nieuwe Dacia Sandero en de Sandero Stepway speciaal voor jou verzameld. Ontdek ze allemaal via onderstaande button. 

 

Laat je inspireren

Dacia Sandero Stepway front
Dacia Sandero Stepway side

Dacia Sandero Stepway rear

Dacia Sandero Stepway rear

Ontdek ook de nieuwe Sandero Stepway

Ontdek ook de nieuwe Sandero Stepway

Naast de nieuwe Sandero introduceert Dacia ook de nieuwe Sandero Stepway, die zich onderscheidt door sportieve accenten en een extra royale uitrusting. Meer weten? Ontdek dan de nieuwe Sandero Stepway via onderstaande button.

 

ONTDEK DE NIEUWE SANDERO STEPWAY

Disclaimer

© 2020. Alle rechten voorbehouden. Getoonde uitvoeringen zijn nog niet definitief. Alle aanbiedingen onder voorbehoud van goedkeuring directie Indumij B.V. Aan deze aanbiedingen kunnen geen rechten worden ontleend. Alle informatie is gebaseerd op de op 26 jan 2021 ons ter beschikking staande informatie. Raadpleeg voor de definitieve uitrustingen, prijzen en verder info t.z.t. Dacia.nl. Schrijf- en typefouten voorbehouden.