De moderne en stoere Crossover van Dacia

De nieuwe Dacia Sandero Stepway onderscheidt zich vooral door het stoere design, nieuwe Y-vormige LED-lichtsignatuur en een grote bodemspeling. De nieuwe Sandero Stepway heeft een volledig vernieuwd design, maar nog steeds de kenmerkende crossoverstijl. Ga heerlijk in het multifunctionele en ruime interieur zitten en beleef je volgende avontuur in alle comfort.

Dankzij een verhoogde bodemvrijheid is de volledig nieuwe Dacia Sandero Stepway de veelzijdige avonturier binnen het gamma van Dacia. Het uitgesproken exterieurdesign nodigt uit om op avontuur te gaan. Het imago en het crossover DNA van de nieuwe Sandero Stepway worden benadrukt door meer uitgesproken verschillen met de nieuwe Sandero. De voorkant is zeer herkenbaar dankzij een specifieke generfde, bollere motorkap alsook een verchroomd Stepway-logo onder de grille en stoere elementen boven de mistlichten.

Binnenkort bij Auto Indumij in de showroom

 Sandero Stepways fans moeten nog even geduld hebben, maar binnenkort is het dan zover. Dan is de nieuwe Dacia Sandero Stepway bij Auto Indumij in de showroom te zien. Je vindt onze Dacia showrooms in Dordrecht, Barendrecht, Oosterhout en Etten-Leur.  In de tussentijd houden wij je graag geheel vrijblijvend op de hoogte van al het Sandero nieuws. Laat je gegevens via deze link bij ons achter en zodra we weer nieuws hebben ontvang je van ons een nieuwsbericht per email.  

Ja, houd mij op de hoogte

Ontdek het design van de nieuwe Davia Sandero Stepway
Interieur nieuwe Dacia Sandero Stepway
Nieuwe Dacia Sandero Stepway Bi-Fuel