De moderne en stoere Crossover van Dacia

De nieuwe Dacia Sandero Stepway onderscheidt zich vooral door het stoere design, nieuwe Y-vormige LED-lichtsignatuur en een grote bodemspeling. De nieuwe Sandero Stepway heeft een volledig vernieuwd design, maar nog steeds de kenmerkende crossoverstijl. Ga heerlijk in het multifunctionele en ruime interieur zitten en beleef je volgende avontuur in alle comfort.

Dankzij een verhoogde bodemvrijheid is de volledig nieuwe Dacia Sandero Stepway de veelzijdige avonturier binnen het gamma van Dacia. Het uitgesproken exterieurdesign nodigt uit om op avontuur te gaan. Het imago en het crossover DNA van de nieuwe Sandero Stepway worden benadrukt door meer uitgesproken verschillen met de nieuwe Sandero. De voorkant is zeer herkenbaar dankzij een specifieke generfde, bollere motorkap alsook een verchroomd Stepway-logo onder de grille en stoere elementen boven de mistlichten.

Nu bij Auto Indumij in de showroom

 De nieuwe Dacia Sandero Stepway is nu bij Auto Indumij in de showroom te zien. Je vindt onze Dacia showrooms in Dordrecht, Barendrecht, Oosterhout en Etten-Leur.    
Ontdek het design van de nieuwe Davia Sandero Stepway
Interieur nieuwe Dacia Sandero Stepway
Nieuwe Dacia Sandero Stepway Bi-Fuel

Ontdek ook de nieuwe Sandero Stepway

Ontdek ook de nieuwe Sandero 

Naast de nieuwe Sandero Stepway introduceert Dacia ook de nieuwe Sandero, die zich onderscheidt door een extra aantrekkelijke intro prijs in combinatie met een complete uitrusting. Meer weten? Ontdek dan de nieuwe Sandero via onderstaande button.

 

ONTDEK DE NIEUWE SANDERO

Ook de autopers is enthousiast

De eerste reacties van de autopers over de nieuwe Dacia Sandero en de Sandero Stepway zijn allemaal erg lovend. Wij hebben alvast een aantal quotes in de pers voor je verzameld. 

 

WAT VINDT DE AUTOPERS?