Binnenkort bij Auto Indumij

Elektrische mobiliteit maakt steeds meer deel uit van ons dagelijkse leven. In Europa is een op de vijf elektrische auto’s een product van Groupe Renault. De Groupe Renault en de Alliantie zijn pioniers op het vlak van elektrische mobiliteit en hebben in tien jaar tijd wereldwijd een unieke ervaring opgebouwd. Zo vind je de elektrische expertise terug in verschillende modellen zoals succesvolle Renault ZOE en wordt het programma nu verder uitgebreid met de nieuwe Dacia Spring Electric.

De 100% elektrische Dacia Spring Electric, die medio 2021 geintroduceerd zal gaan worden, is revolutionair: de goedkoopste elektrisch aangedreven stadsauto op de markt maakt elektrische mobiliteit nog toegankelijker. De vernieuwende SUV-look gaat gepaard met buitengewoon veel binnenruimte, een eenvoudige en betrouwbare elektromotor en een prima actieradius. Een veelzijdige en praktische stadsauto met maximale gebruiksmogelijkheden!

100% elektrisch rijplezier

De 100% elektrische motor van ca 45 pk wordt gevoed door een batterij van 26,8 kWh. Deze technologie plukt de vruchten van de elektrische expertise van Groupe Renault. Tien jaar ervaring, uniek in de wereld. De betrouwbare, robuuste en veilige motor biedt veel rijplezier: snelle acceleratie en is fluisterstil. De Spring Electric is bovendien goedkoper in gebruik dan een vergelijkbare benzineauto, want de kosten voor energie en onderhoud zijn veel lager.  Dankzij zijn verhoogde bodemvrijheid en het uitgebalanceerde weggedrag rijdt hij zowel in het stadscentrum als op de buitenwegen uitstekend. 

Dacia Spring Electric

Dacia Spring Electric

Dit zijn de highlights van de Spring Electric

 

  • 100% elektrisch met 44 pk
  • Handig thuis opladen
  • Meer dan 200 kilometer actieradius (wltp)*
  • Uniek design met SUV elementen
  • Maximale gebruiksmogelijkheden
  • Vanaf voorjaar 2021 bij Auto Indumij te bestellen
  • Voordeligste elektrische auto van Nederland

Design geinspireerd op de Spring Concept

De Dacia Spring Electric is een  ruim 3,7 meter lange vijfdeurs hatchback die 1,62 meter breed en 1,51 meter hoog is. Daarmee is de elektrische Dacia een compact model dat het A segment uitstekend aanvult.

Wat het design betreft blijft Dacia zoals verwacht zeer trouw aan de Spring Concept die eerder dit jaar werd gepresenteerd. Het kenmerkende design van de Spring Electric wordt versterkt door de  uiterst platte led-dagrijverlichting, de dichte grille met chroomkleurige designelementjes en de wielkasten met dikke zwarte kunststof randen die de Spring Electric samen met de grote bodemspeling een cross-over-achtige uitstraling geeft. Erg leuk zijn de 'Flexwheels', stalen velgen met hip ogende wielcovers tegenaan  die de suggestie moeten wekken dat de auto op lichtmetaal staat. 

Begin volgend jaar bij Auto Indumij in de showroom

Wij kunnen niet wachten tot we de nieuwe Dacia Spring Electric bij ons in de showroom staat! De komende tijd verwachten we in elk geval regelmatig nieuws over onze nieuwe aanwinst. Wil je als eerste op de hoogte blijven, vul dan het info formulier in op deze pagina en wij informeren je zodra we weer nieuws hebben.