Dit najaar bij Auto Indumij

Nu al online te reserveren op Dacia.nl

Elektrische mobiliteit maakt steeds meer deel uit van ons dagelijkse leven. In Europa is een op de vijf elektrische auto’s een product van Groupe Renault. De Groupe Renault en de Alliantie zijn pioniers op het vlak van elektrische mobiliteit en hebben in tien jaar tijd wereldwijd een unieke ervaring opgebouwd. Zo vind je de elektrische expertise terug in verschillende modellen zoals succesvolle Renault ZOE en wordt het programma nu verder uitgebreid met de nieuwe Dacia Spring Electric.

De 100% elektrische Dacia Spring Electric, die binnenkort bij Auto Indumij geintroduceerd zal gaan worden, maar nu al online te reserveren is, is revolutionair: de goedkoopste elektrisch aangedreven stadsauto op de markt maakt elektrische mobiliteit nog toegankelijker. De vernieuwende SUV-look gaat gepaard met buitengewoon veel binnenruimte, een eenvoudige en betrouwbare elektromotor en een prima actieradius. Een veelzijdige en praktische stadsauto met maximale gebruiksmogelijkheden!

100% elektrisch rijplezier

De 100% elektrische motor van ca 45 pk wordt gevoed door een batterij van 26,8 kWh. Deze technologie plukt de vruchten van de elektrische expertise van Groupe Renault. Tien jaar ervaring, uniek in de wereld. De betrouwbare, robuuste en veilige motor biedt veel rijplezier: snelle acceleratie en is fluisterstil. De Spring Electric is bovendien goedkoper in gebruik dan een vergelijkbare benzineauto, want de kosten voor energie en onderhoud zijn veel lager.  Dankzij zijn verhoogde bodemvrijheid en het uitgebalanceerde weggedrag rijdt hij zowel in het stadscentrum als op de buitenwegen uitstekend. 

Ontdek als eerste de Dacia Spring

De nieuwe Dacia Spring is leverbaar vanaf € 17.890,-* of vanaf € 159,- per maand**. De consumentenprijs is inclusief de batterij. De Dacia Spring voldoet aan alle voorwaarden voor de overheidssubsidie op de aanschaf van 100% elektrische auto’s en vormt daarmee in 2022 een nog unieker aanbod voor particuliere klanten.  Een proefrit met de nieuwe Dacia Spring kun je nu online reserveren via de Dacia website.  Je kunt zo als eerste proefrijden in de voordeligste 100% elektrische auto en daarna desgewenst een bestelling plaatsen. De eerste uitvoeringen van de Dacia Spring die beschikbaar komen zijn de complete Comfort of Comfort Plus uitvoering. 

Bestellen in de showroom bij Auto Indumij is mogelijk vanaf juni. Wil je graag op de hoogte gehouden worden over de nieuwe Dacia Spring of als één van de eerste jouw nieuwe Dacia Spring online reserveren? Kijk dan snel op onze nieuwe Dacia Spring pagina via onderstaande button. 

 

Reserveer jouw Dacia Spring

Dacia Spring Electric

Dacia Spring Electric

Dit zijn de highlights van de Spring Electric

 

  • 100% elektrisch met 44 pk
  • Handig thuis opladen
  • Tot 230 kilometer actieradius (wltp)*
  • Totaal 290 liter bagageruimte
  • Uniek design met SUV elementen
  • Maximale gebruiksmogelijkheden
  • Standaard met 4 royale zitplaatsen
  • Voordeligste elektrische auto van Nederland

Design geinspireerd op de Spring Concept

De Dacia Spring Electric is een  ruim 3,7 meter lange vijfdeurs hatchback die 1,62 meter breed en 1,51 meter hoog is. Daarmee is de elektrische Dacia een compact model dat het A segment uitstekend aanvult.

Wat het design betreft blijft Dacia zoals verwacht zeer trouw aan de Spring Concept die eerder dit jaar werd gepresenteerd. Het kenmerkende design van de Spring Electric wordt versterkt door de  uiterst platte led-dagrijverlichting, de dichte grille met chroomkleurige designelementjes en de wielkasten met dikke zwarte kunststof randen die de Spring Electric samen met de grote bodemspeling een cross-over-achtige uitstraling geeft. Erg leuk zijn de 'Flexwheels', stalen velgen met hip ogende wielcovers tegenaan  die de suggestie moeten wekken dat de auto op lichtmetaal staat. 

 

Disclaimer

* Dacia Spring Electric 45 Comfort voor € 159,- per maand o.b.v. € 17.890,- consumentenadviesprijs, € 9.219,98 aanbetaling, € 0,- slottermijn, € 8.670,02,- kredietbedrag, looptijd 60 maanden, € 18.759,98,- totaal te betalen bedrag. Aflopend krediet met vaste debetrentevoet/Jaarlijkse kostenpercentage van 3,9% verstrekt door RCI Financial Services B.V. (KvK-nummer 30055070, AFM-vergunningsnummer 12009781), gevestigd aan de Boeingavenue 275, 1119 PD te Schiphol-Rijk. Voorwaarden op dacia.nl. Acceptatie op basis van VFN-normen (vfn.nl), toetsing en registratie bij het BKR. Rentewijzigingen en typfouten voorbehouden. Alle aanbiedingen onder voorbehoud van goedkeuring directie Indumij.B.V. Getoonde uitvoeringen kunnen afwijken van de aangeboden uitvoeringen.