Nieuwe Dacia Duster de heer de Vree

Ontmoet Martijn de Vree, Duster-rijder van het eerste uur

Martijn de Vree uit Etten-Leur is Dacia Duster rijder van het eerste uur. “Mijn vakanties breng ik zoveel mogelijk roadtrippend door. De westkust van de VS heeft mijn voorkeur, daar heb ik al heel wat kilometers verslonden.”  Tijdens deze trips huur ik altijd een SUV omdat deze veel comfort, ruimte en een stoere uitstraling biedt. Eenmaal thuisgekomen begon mijn speurtocht naar een geschikte SUV en kwam ik de Dacia Duster tegen, die toen net geïntroduceerd was.

Suv voor een betaalbare prijs

Tijdens het introductieweekend van de eerste Duster ben ik afgereisd naar Dacia dealer Auto Indumij in Etten-Leur en heb daar een uitgebreide proefrit gemaakt. De hoge zit, het comfort en, niet geheel onbelangrijk, de aantrekkelijke prijs hebben mij toen over de streep getrokken om mijn toenmalige Peugeot in te ruilen. Van deze keuze heb ik geen moment spijt gehad. In de zeven jaar dat ik met de Duster rijd heb ik geen onverwachte kosten gehad. Hij is in de zomer en winter altijd betrouwbaar gebleken. Recent zijn we er nog, samen met drie pubers, mee naar Londen geweest. Dan merk je dat zo’n Duster een ideale roadtrip auto is. 

Nieuwe Dacia Duster

Deze ervaringen, plus het feit dat ik het merk Dacia op de voet volg, hebben mij doen besluiten om de nieuwe Dacia Duster te bestellen. Voorafgaand heb ik mijzelf geabonneerd op allerlei nieuwsbrieven, ik heb het conceptmodel van de nieuwe Duster gezien en eigenlijk was ik toen al verkocht. 

Na wederom een uitgebreide proefrit bij Auto Indumij Etten-Leur heb ik mijn handtekening gezet voor een nieuwe Dacia Duster in “Prestige” uitvoering en de opvallende kleur Orange Atacama. De nieuwe Duster is herkenbaar gebleven, maar toch net weer iets stoerder. Kijk maar eens naar de prachtige 17 inch lichtmetalen velgen en de aluminiumkleurige dakrails. Tijdens de proefrit viel mij op dat met name de geluidsisolatie, het stuurgevoel en de turbomotor het verschil maken ten opzichte van de vorige generatie Dacia Duster. Daarnaast is de Duster helemaal up to date met een uitgebreid navigatiesysteem, bluetooth, blind spot warning en heb ik als optie voor een achteruitrijcamera gekozen. 

Nieuwe Sandero Stepway voor vriendin

De liefde voor Dacia gaat ver. Zó ver dat zelfs ook mijn vriendin een nieuwe Dacia besteld heeft bij Auto Indumij Etten-Leur. Het prettige contact met verkoopadviseur René Polderman speelde hierbij uiteraard een belangrijke rol. Haar keuze viel op de nieuwe Dacia Sandero Stepway maar ik kan niet wachten tot de nieuwe Duster arriveert. Wellicht ga ik er direct mee op roadtrip, dit keer wel door Europa hoor! 

 

Zelf kennismaken met de nieuwe Dacia Duster?

Wil je de nieuwe Dacia Duster zelf ervaren? Wij nodigen je graag uit voor een overtuigende proefrit. Alleen zo kun je de kwaliteit van de nieuwe Dacia zelf ervaren. Onze Dacia vestigingen in Barendrecht, Dordrecht, Etten-Leur en Oosterhout hebben de nieuwe Duster beschikbaar als demonstratieauto. Wil je eerst nog meer weten over de nieuwe Dacia Duster of de brochure bekijken? Check dan onze speciale Duster pagina. 

 

ONTDEK DE NIEUWE DACIA DUSTER