BerryWorld kiest voor de Dacia Lodgy van Auto Indumij

BerryWorld verzorgt vanuit hun nieuwe distributiecentrum aan de A59 in Made onder meer de verpakking en het transport van het fruit voor diverse Nederlandse telers maar biedt ook services voor telers uit het buitenland. De vraag van de consument naar hoogwaardig zachtfruit is in de afgelopen jaren flink gestegen. Dat heeft geleid tot een sterk groeiende business.

6 x Dacia Lodgy met ruimte voor 7 personen

Voor de uitbreiding van hun wagenpark koos BerryWorld voor de nieuwe Dacia Lodgy die ruimte biedt aan maar liefst 7 personen. Marcel Nederveen, manager Fleetsales bij Auto Indumij, verzorgde onlangs met veel plezier de aflevering van maar liefst 6 Dacia Lodgy modellen, die direct in gebruik werden genomen. 

De Dacia Lodgy is ook in de zakelijke markt erg populair. Steeds meer bedrijven kiezen voor de betrouwbaarheid en de lage kilometerprijs van Dacia. Daarnaast is voor veel bedrijven, net als voor BerryWorld,  de nieuwe Dacia Lodgy, vanwege zijn 7 zitplaatsen, een aantrekkelijk aanbod. Ook kennismaken met de mogelijkheden van de Dacia Lodgy? Je vindt alle informatie op onze nieuwe infopagina via onderstaande button. 

 

ONTDEK DE DACIA LODGY

 

Dacia Lodgy BerryWorld