Coronanieuws Auto Indumij Dacia

Auto Indumij houdt je mobiel

Werkplaatsen blijven open! 

Showrooms vanaf 3 maart op afspraak geopend.

Goed nieuws!  Showroombezoek op afspraak is vanaf 3 maart weer toegestaan in winkels en showrooms.Dit is een van de versoepelingen die demissionair premier Rutte heeft aangekondigd. De afspraak moet minimaal vier uur van tevoren zijn gemaakt, er mogen maximaal twee klanten per verdieping worden ontvangen en een bezoek duurt minimaal tien minuten.   Of je nu uitgebreid kennis wilt maken met de nieuwste Renault modellen, een proefrit wilt maken of op zoek bent naar een Top Occasion,  je bent op afspraak van harte welkom bij één onze vestigingen. Daarnaast zijn onze verkoopadviseurs je ook Voor informatie, advies of de aankoop van een nieuwe Renault of één van onze Top Occasions je ook graag telefonisch of via onze online kanalen van dienst. 

PLAN JOUW SHOWROOMAFSPRAAK

 

Online taxeren en actuele acties

Daarnaast hebben we onze services verder uitgebreid met bijvoorbeeld de proefrit op locatie en de mogelijkheid om je auto online te laten taxeren. Op onze actiepagina vind je een handig overzicht van alle actuele Dacia Acties. 

Bekijk Dacia acties

 

Aflevering van jouw Dacia

Afleveringen van nieuwe- en gebruikte auto's verzorgen graag bij je thuis waarbij vanzelfsprekend de landelijke richtlijnen van het RIVM worden gevolgd. 

Werkplaatsen + magazijnen blijven geopend

Alle werkplaatsen en de magazijnen van onze vestigingen blijven geopend. Je bent dan ook in de komende periode welkom bij onze vestigingen voor service, APK, onderhoud en reparatie. Vanzelfprekend volgen wij alle richtlijnenen van het RIVM en hebben wij een groot aantal maatregelen getroffen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Voor meer informatie neem contact op met onze klantenservice 078-6552655.