Ontdek de nieuwe Dacia Spring Electric Showcar

De elektrische revolutie volgens Dacia

  • Dacia Spring blikt vooruit op meest betaalbare zuiver 100% elektrische wagen van Europa
  • Eerste stadswagen in het Dacia-gamma met 4 echte zitplaatsen aan boord
  • Een ideaal aanbod voor nieuwe mobiliteitsdiensten en particuliere klanten

Het merk blijft trouw aan zijn reputatie van ‘enfant terrible’ van de autosector en start een nieuw hoofdstuk in zijn geschiedenis met de voorstelling van Dacia Spring, een showcar die vooruitblikt op het eerste 100 % elektrische model van het merk. Met Dacia Spring electric showcar start Dacia de revolutie van de betaalbare elektrische auto.

De afgelopen vijftien jaar heeft Dacia de hele automarkt op zijn kop gezet met de revolutionaire Logan (op de markt van de nieuwe wagens) en Duster (op de SUV-markt). Het merk wist met zijn tijd mee te evolueren en paste zich aan de behoeften van zijn klanten aan, zonder daarbij te raken aan zijn fundamentele waarden: eenvoudige, moderne, betrouwbare en robuuste wagens aanbieden tegen de juiste prijs. Het werd een echt succesverhaal dat al 6,5 miljoen klanten wist te overtuigen, waardoor het merk zich met de succesvolle Dacia Logan MCV, de Sandero en de Duster opwerpt als Europees marktleider in de verkoop aan particulieren.

Een nieuwe revolutie van Dacia

 

Dacia Spring Electric belichaamt de visie van Groupe Renault om de elektrische mobiliteit binnen ieders bereik te brengen en blijft tegelijk trouw aan de waarden en filosofie van het merk Dacia. Hij blikt vooruit op een zuiver elektrische stadswagen, met 4 echte zitplaatsen, om een zo groot mogelijk publiek te laten genieten van een eenvoudige en milieuvriendelijke mobiliteit. De eigentijdse vijfdeurs stadswagen die eenvoud, robuustheid en toegankelijkheid verenigt. De lichte en compacte serieversie van Dacia Spring mikt op een actieradius van ongeveer 200 kilometer* (WLTP) en is daarmee de ideale auto leent voor het verkeer in en om de stad.

Nieuws over de Dacia Spring Electric

De serieversie van Dacia Spring zal in 2021 verkrijgbaar zijn.

De 100% elektrische Dacia Spring wordt in 2021 in de showroom verwacht. Wij hebben al veel enthousiaste reacties ontvangen van onze klanten en kijken ernaar uit om iedereen uitgebreid kennis te laten maken met deze nieuwe 100% elektrische Dacia die ook nog eens een verrassend design heeft. Een koetswerk in de pastelkleur Muisgrijs met accenten in Mat Fluo Oranje, in de massa gelakte beschermstrips voor de wielkasten, design dakrailings, een verhoogde bodemvrijheid, geïntegreerde bodemplaten in de voor- en achterbumper... De Dacia Spring electric showcar is een 100% elektrische auto die alle conventies aan zijn laars lapt. Zijn uitgesproken SUV-look en bescheiden afmetingen maken hem tot de ideale wagen voor een dagelijks gebruik.

Enthousiaste reviews in Pers

 

Voorbode op Budget EV.                 meer op Auto Week

Een Absolute Prijsbreker                 Elektrischeauto.nl     

Goedkoopste van NL                     ALgemeen Dagblad 

Elektrische revolutie                           Meer op Autowereld

Ontdek de nieuwe Dacia Spring Electric
Dacia Spring Electric Showcare

Disclaimer

In afwachting definitieve homologatie. WLTP (Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedure) is een nieuw Europees testprotocol dat beter aansluit bij de daadwerkelijke verbruikswaarden van het voertuig. De actieradius is afhankelijk van diverse factoren zoals de plaats van gebruik, rijstijl, weersomstandigheden, versieniveau, uitrusting en de belading van de auto.