Ontdek de nieuwe Dacia Spring

De voordeligste 100% elektrische auto op de markt

Introductieprijzen nieuwe Dacia Spring vanaf € 17.890,-

Dacia maakt elektrische mobiliteit bereikbaarder dan ooit met de voordeligste 100% elektrische auto, ‘exclusief voor iedereen’: de Dacia Spring. Liefhebbers kunnen de Dacia Spring, met een prijs vanaf € 17.890,-, nu reserveren op www.dacia.nl. Zij kunnen dan als eersten proefrijden in de voordeligste 100% elektrische auto en een bestelling plaatsen. De eerste auto’s worden in de herfst geleverd. Bestellen bij Auto Indumij in de showroom is mogelijk vanaf medio juni. 

De nieuwe Dacia Spring luidt een nieuw tijdperk in: het tijdperk van elektrische mobiliteit voor iedereen. De wendbare, robuuste en ruime Dacia Spring combineert de merkwaarden van Dacia met 100% elektrische aandrijving – dat is genieten van de stilte en het gebruiksgemak in de stad en ver daarbuiten. Met een 27,4 kWh batterij heeft de Dacia Spring een actieradius tot 230 kilometer WLTP of 305 kilometer WLTP City*.

Meer weten of wil je als eerste een proefrit met de nieuwe Dacia Spring reserveren. Kijk dan snel via onderstaande button op Dacia.nl voor alle info.

 

Reserveer jouw Dacia Spring