Dacia Duster

De nieuwe Dacia Duster goed getest! 

De nieuwe Dacia Duster is sinds begin dit jaar te zien in de showrooms van Auto Indumij. Maar wat is er nu allemaal veranderd aan de nieuwe Duster t.o.v. de eerste Duster en hoe wordt hij ontvangen door de automotive pers? Wij hebben 4 Dacia Duster reviews en testen overzichtelijk voor je op een rijtje gezet. Benieuwd naar de testresultaten van de nieuwe Dacia Duster? Je vindt hieronder per test een beknopte samenvatting en een link naar de test. 

Testpanel Autorai enthousiast

Klopt het dat de nieuwe Duster een voordelige no-nonsense SUV is die in alle opzichten sterk is verbeterd, zonder noemenswaardige prijsstijging? Het antwoord van het testpanel van Autorai was éénsgezind: JA, dat is de nieuwe Duster. Het uiterlijk van de Duster is vernieuwd, maar wel op een zodanige manier dat het stoere, robuuste en herkenbare design behouden is. Het interieur is flink aangepakt. Het dashboard dat mooier is afgewerkt en van een betere kwaliteit is, viel in de smaak. Het touchscreen is hoger geplaatst wat volgens het Autorai testpanel zorgt voor een duidelijk betere bediening. Doordat het stuurwiel  nu in hoogte én diepte verstelbaar is kan iedereen een optimale zitpositie vinden in de nieuwe Duster. Het comfort is flink verbeterd, dat merk je volgens het Autorai testpanel onmiddelijk na de eerste kilometers. Niet alleen is de auto veel stiller dan zijn voorganger. Ook de koppeling, de schakelpook en de besturing laten zich erg fijn bedienen. Het is duidelijk, het team van Autorai is erg enthousiast. Wil je de gehele review lezen? Dat kan!  Via onderstaande button kun je de Dacia Duster test van Autorai bekijken.,

 

BEKIJK DE DACIA DUSTER TEST OP AUTORAI

Dacia Duster
Dacia Duster

Review Autoscout & Autokopen

"Shockingly affordable" volgens Autoscout

Autoscout geeft het in hun test al aan, de eerste Duster was een schot in de roos. Maar het testpanel van Autoscout vroeg zich wel af of de nieuwe Duster dat ook gaat worden? Groter, moderner en luxer, maar nog even sympathiek als voorheen?  Autoscout zocht het voor je uit. Het design oogt hetzelfde, een verstandige keuze vindt Autoscout gezien het succes van de voorganger. Een echte prijspakker, zo zegt Autoscout. De reden hiervoor is dat je de nieuwe Duster nog steeds kan rijden voor minder dan €20.000. Wil je wat meer elektronische hoogstandjes? Dan ben je klaar voor €22.000. Je beschikt dan onder andere over parkeersensoren, multimediasysteem met navigatie, achteruitrijcamera en 17 inch lichtmetalen velgen. Met de nieuwe Duster geniet je van zorgeloos rijgedrag, mede door deze reden gelooft Autoscout dat de nieuwe Duster het nog beter beloofd te doen dan zijn voorganger. Hij oogt moderner, strakker en duurder. Shockingly affordable? Dat is zeker gebleven!

 

BEKIJK DE DACIA DUSTER TEST OP AUTOSCOUT

 

Uitstekende testresultaten op Autokopen.nl 

Biedt Dacia met de nieuwe Duster wat hij belooft? Dat vroeg zich de redactie van de bekende website Autokopen.nl af. Genoeg redenen om de nieuwe Duster uitgebreid aan de tand te voelen.  De Duster is nog steeds net zo herkenbaar als voorheen. Het testpanel was erg enthousiast over het nieuwe design van de Duster. Het design is fraai gerijpt en subtiel robuuster, dit komt mede door het prominente ornament achter de wielen en de opvallende achterlichten. Ook het sterk verbeterde comfort valt op. Het zitcomfort is in vergelijking met de vorige Duster sterk verbeterd. De zitting zijn langer en de stoelen bieden een duidelijk betere ondersteuning wat het comfort ten goede komt.  Het rijden in de nieuwe Duster gaat erg soepel, zelfs op mindere wegdekken blijft de Duster opvallend comfortabel door het geraffineerde onderstel. De prijskwaliteit verhouding werd door het Autokopen testpanel als erg goed beoordeeld!  Benieuwd naar het oordeel van het Autokopen testpanel? Bekijk dan de test via de button hieronder. 

 

BEKIJK DE DACIA DUSTER TEST OP AUTOKOPEN

 

Martijn de Vree kiest voor de nieuwe Duster

Onze Auto Indumij Dacia vestiging in Etten-Leur heeft één van de eerste nieuwe Dacia Duster modellen verkocht! Martijn de Vree, trouwe Dacia klant van Auto Indumij Etten-Leur, koos voor de nieuwe Dacia Duster!  Zijn huidige Duster heeft Martijn jarenlang met veel plezier gereden maar na een uitgebreide proefrit met de nieuwe Duster was Martijn meteen verkocht!  

 

ONTMOET MARTIJN DE VREE 

Dacia Duster 2018 interieur
Nieuwe Dacia Duster de heer de Vree

Test de nieuwe Dacia Duster zelf!

Wil jij ook de nieuwe Dacia Duster rijden net als Martijn? Dat kan! Kom dan langs bij een Dacia vestiging bij jou en test de Duster zelf! Ervaar zelf de rijkwaliteiten van de nieuwe Dacia Duster. Op onze speciale Dacia Duster pagina vind je alvast veel meer informatie over de nieuwe blikvanger van Dacia!

 

Bekijk de nieuwe Dacia Duster!