Jose van der Lee Kaatsheuvel wint De Grote Dacia Quiz

Hoofdprijs Grote Dacia Quiz valt in Kaatsheuvel

Begin deze week maakte wij de prijswinnaars bekend van De Grote Dacia Quiz. Wij kregen heel veel leuke reacties en José van der Lee uit Kaatsheuvel die de hoofdprijs in de wacht sleepte was natuurlijk helemaal verrast! Hoe kan het ook anders want José wint een heerlijk weekendje weg met de nieuwe Dacia Duster die met veel plezier beschikbaar wordt gesteld door Auto Indumij.

Waar de reis naar toe gaat is nog even afwachten, want José heeft met de Heerlijk Logeren Bon die vanochtend feestelijk werd overhandigd door Indumij collega Ruud Heestermans, de keuze uit maar liefst 550 luxe hotels.  Wordt het een weekendje Amsterdam of gaat José liever genieten van de rust in de Achterhoek? Wij zijn benieuwd! Houd onze speciale Dacia Facebook pagina in de gaten, want we zullen vast een leuke vakantiefoto met de nieuwe Dacia Duster van Jose toegestuurd krijgen die we dan graag met jullie delen. 

 

BEKIJK ONZE  DACIA FACEBOOK PAGINA

De Grote Dacia Quiz winnaars

Ruim 400 deelnemers aan De Grote Dacia Quiz

Auto Indumij Dacia organiseert overigens met regelmaat leuke acties. De Grote Dacia Quiz was daar een leuk voorbeeld van. De bedoeling van De Grote Dacia Quiz was dat men moest raden aan de hand van een foto welk model Dacia er te zien was. Zo was er onder meer een detail van het achterlicht van de Duster te zien, een spiegelkap van de Dokker en een koplampdetail van de Logan MCV. Ruim 400 mensen hebben meegedaan aan De Grote Dacia Quiz met vele juiste inzendingen. Wil je ook een keer meedoen met een zo'n leuke winactie of blijf je graag op de hoogte van onze speciale Dacia acties. Houd dan regelmatig onze speciale actiepagina in de gaten en misschien val jij binnenkort wel in de prijzen. 

De Grote Dacia Quiz van Auto Indumij
De Grote Dacia Quiz Auto Indumij