Dacia Duster Bi Fuel Auto Indumij

Nieuwe Dacia Duster Bi-fuel al leverbaar vanaf € 17.980,-

Dacia presenteerde onlangs op de Autosalon van Brussel de nieuwe Dacia Duster Bi-Fuel. De introductieprijzen voor de Nederlandse markt zijn eindelijk vrijgegeven!

Het programma start met de TCe 100 Bi-Fuel Essential die al leverbaar is vanaf € 17.980,-. Door een reductie van de CO2 uitstoot is deze introductieprijs  zelfs € 300,- lager dan de vergelijkbare uitvoering met benzinemotor. En ga je voor meer luxe, kies dan voor de Comfort of Prestige uitvoering die vanaf € 19.380,- en € 20.880,- in de prijslijst staan.  

De Duster Bi-Fuel, die uitgerust is met de volledig nieuwe 100pk sterke motor kan zowel op benzine als LPG rijden. Deze Bi-Fuel motor levert 100pk en heeft een  koppel van maar liefst 170nm. 

Met zowel de benzine- als de lpg-tank vol lijkt een actieradius van meer dan 1.000 km haalbaar. De LPG tank is een ringtank van 40 liter (bruto) en is geplaatst op de plaats van het reservewiel. Zo blijft de bagage- en binnenruimte geheel in tact. De handige vuldop voor LPG tanken is erg fraai weggewerkt achter het tankklepje. 

Besparen op je autokosten met de Dacia Duster Bi-Fuel

De houderschapsbelasting van een LPG auto is in Nederland hoger dan die voor benzineauto's. Echter Dacia heeft door toepassing van de nieuwste technieken het gewicht van de Bi-Fuel op 1.191kg kunnen houden waarmee de Duster Bi-Fuel toch nog in een aantrekkelijke klasse qua houderschapbelasting valt. In combinatie met de lagere brandstofkosten is daarmee nu voor bijna iedereen een besparing op de autokosten haalbaar. Om jouw besparing te kunnen berekenen, lanceert Dacia binnenkort een online tool, die binnenkort op onze website wordt gelanceerd. 

Meer weten over de nieuwe Dacia Duster Bi-Fuel of wil je alvast een offerte aanvragen om als eerste te profiteren van de aantrekkelijke introductieprijzen? Onze Dacia specialisten helpen je graag verder. Kom snel langs bij één van onze Dacia vestigingen of neem contact met ons op via onderstaande button voor meer info en/of een gratis offerte. 

 

 Ja, ik wil meer weten over de Dacia Bi-Fuel modellen