Martijn van Poppel wint 2de editie van De Grote Dacia Quiz van Auto Indumij

Auto Indumij verrast Martijn van Poppel uit Breda

Afgelopen maandag verraste het team van Auto Indumij Martijn van Poppel uit Breda met de hoofdprijs van de Tweede editie van De Grote Dacia Quiz: een Coolblue cadeaukaart ter waarde van maar liefst 200 euro.  Deze leuke quiz bestond uit een aantal vragen over het merk Dacia. In deze 2de editie stonden de nieuwe Dacia Sandero en de Sandero Stepway centraal. Martijn had alle vragen goed en kwam na loting onder alle goede inzendingen als winnaar uit de bus. 

Superblij met de hoofdprijs van de 2de editie van De Grote Dacia Quiz

Martijn: ik was erg verrast toen ik werd gebeld dat ik de gelukkige winnaar ben van de Grote Dacia Quiz. Ik ken Auto Indumij uit Breda, zag op Facebook de De Grote Dacia Quiz voorbijkomen en bedacht me geen moment! Zo’n Coolblue cadeaukaart t.w.v. € 200,- winnen, dat is een mooie kans! Tijdens de uitreiking van de cheque vertelde Martijn: ik ben geboren en getogen in Breda en mijn hart ligt in het marketingvak. Daarom had deze leuke actie mijn bijzondere interesse. Extra leuk is het dan ook, dat ik nog de winnaar blijk te zijn ook! Wat ik met de Coolblue kaart ga doen? Dat weet ik nog niet precies. Het assortiment van Coolblue is erg groot, ik kan vast wel iets vinden waar ik veel plezier van zal hebben.

Wil jij net als Martijn ook kansmaken op een leuke prijs bij Auto Indumij? Houd dan onze website goed in de gaten. Wij organiseren regelmatig leuke quizjes en online acties waarmee fantastische prijzen te winnen zijn.

Nieuwe Sandero en Sandero Stepway

De nieuwe Dacia Sandero Stepway is een echte topper

"Ik had voorheen nog nooit met een Dacia gereden vertelt Martijn. Maar ik moet zeggen: die nieuwe Dacia Sandero en de Sandero Stepway zijn echte toppers! Hij rijdt lekker en voelt degelijk aan. Ik hoorde dat Dacia deze nieuwe Sandero ook als Bi-fuel levert. Zo kun je naast benzine ook op LPG rijden, dat is wel zo prettig met de huidige brandstofprijzen".

Dacia Bi-Fuel rijden is een slimme keuze!

Om het autorijden nog voordeliger te maken introduceert Dacia de nieuwe Bi-Fuel modellen.  Zo bespaar je bijvoorbeeld met de Dacia Sandero Bi-Fuel  al snel  € 400,- op jouw jaarlijkse autokosten! En dat voordeel wordt alleen nog maar groter als je meer kilometers rijdt. Benieuwd hoeveel jij kan besparen? Bereken het heel eenvoudig via onze nieuwe online tool op onze website. 

Bereken jouw besparing