5 miljoen Dacia's verkocht

Dacio bereikt mijlpaal

Dacia heeft in 2018 nog steeds de wind in de zeilen. Onlangs werd de mijlpaal van 5 miljoen verkochte voertuigen sinds 2004 bereikt, en 1 miljoen in Frankrijk. In minder dan 15 jaar is het modellenaanbod van Dacia uitgegroeid tot 6 modellen, zonder af te wijken van een belangrijk basisprincipe: de beste prijs-prestatieverhouding op de markt.

Deze mijlpaal volgt na het recordjaar 2017, waarin:

•De Sandero eindigde als de bestverkochte auto in Europa in de particuliere markt.
•Het verkoopvolume met 12% toenam tot 655.000 voertuigen.
•Het verkoopvolume of marktaandeel in 25 Dacia-markten naar recordhoogte steeg.

 

Klanten zijn dol op Dacia!

Er is een sterke band ontstaan tussen het merk en de klanten van Dacia, die nu vooral fan zijn. Sinds de wedergeboorte van Dacia in 2004 heeft het merk zich altijd afgezonderd van de menigte en geweigerd mee te gaan in de strijd van andere merken die elkaar continu willen overtreffen. In plaats daarvan heeft Dacia zich nadrukkelijk geconcentreerd op wat klanten nodig hebben, en dat goed te doen. Verkoop- en marketingdirecteur François Mariotte: “Dacia past perfect in nieuwe consumptiepatronen waarbij klanten kiezen voor ‘minder maar beter’. Ze kiezen voor duurzamere kwaliteitsproducten, voor de juiste prijs en zonder concessies te doen op het gebied van comfort of esthetiek. Dit is een belangrijke trend die gaande is in de meubel-, luchtvaart- en modebranche. Dacia is de enige autofabrikant die op deze trend reageert en zo miljoenen klanten in staat stelt te genieten van een nieuwe en betrouwbare auto tegen een onverslaanbare prijs.”

 

Dacia nieuws bij Auto Indumij 

Ook bij Auto Indumij kijken we terug op een zeer succesvol Dacia jaar. Voor 2018 hebben we ook veel Dacia nieuws in huis. Zo introduceren wij de Dacia Logan MCV met gratis automaat, worden de eerste nieuwe Dacia Duster modellen afgeleverd en is de nieuwe Lodgy leverbaar met zeven individuele ‘Smart Seats’. De derde zitrij van de Lodgy bestaat nu uit twee separate stoelen, die afzonderlijk van elkaar verstelbaar en neerklapbaar zijn. De zitplaatsen zijn ruim en comfortabel en daarmee ook geschikt voor volwassenen. Bovendien zijn de zesde en zevende stoel eenvoudig uitneembaar, waardoor een vijfzitter met een enorme bagageruimte ontstaat.

 

Nieuwe Auto Indumij Dacia vestiging in Barendrecht

In Barendrecht is Auto indumij verhuisd van het oude veilingterrein naar Krakau 3, een toplocatie pal aan de A29. Hier is het voormalige Flinter pand momenteel getransformeerd tot één van de mooiste Dacia showrooms in de regio Rijnmond. De verhuizing naar deze unieke locatie biedt vele voordelen zoals een betere bereikbaarheid voor onze klanten uit het Rijnmondgebied, extra veel parkeerruimte en een volledig nieuw ingerichte werkplaats die met de modernste apparatuur zal worden uitgerust.  In de nieuwe en volgens de laatste standaarden ingerichte showroom, kun je het volledige Dacia programma en ons aanbod Dacia occasions bekijken. 

 

Ontdek onze nieuwe Dacia vestiging