Nienke Verhoeven Auto Indumij Dacia

ONTMOET NIENKE VERHOEVEN 

Nienke Verhoeven, geboren en getogen Brabantse,  is onlangs gestart op de afdeling zakelijke markt van Auto Indumij waar zij de zakelijke markt voor de merken Dacia en Renault ondersteunt. Daarnaast is Nienke ook actief voor Indulease, de leasemaatschappij binnen de Indumij Groep.  Voorheen heeft Nienke diverse functies bekleed binnen de automotive branche. “Ik ben begonnen bij een grote Volkswagen en Audi dealer in Noord-Brabant, waarna ik na enkele jaren de overstap heb gemaakt naar een kleinere universele leasemaatschappij waar ik opnieuw actief was binnen de zakelijke markt.

 

OVERSTAP NAAR INDUMIJ

Ik heb voor een nieuwe baan binnen de Indumij Groep gekozen omdat Indumij een sterke speler is binnen de zakelijke markt in de regio's West-Brabant en Zuid-Holland en ik met mijn ruime ervaring in de zakelijke markt een bijdrage kan leveren aan de ambitieuze groeiambities van Indumij. Daarnaast is Indumij een solide automotive onderneming met meer dan 127 jaar historie. 

 

OOK VOOR LEASING

Naast mijn werkzaamheden op de afdeling zakelijke markt ben ik binnen Indulease ook het aanspreekpunt voor de huidige en voor nieuwe relaties. Dat Indulease sterk is in de regio mag geen verrassing zijn. Nienke:” Dat ik zelf in de regio woon helpt zeker mee, ik spreek de taal en weet waar de business is. Door hier optimaal op in te spelen kunnen we mooie samenwerkingsverbanden aangaan. Ik ga altijd voor de lange termijn relatie, ik vind het erg leuk als mensen bij je terugkomen en je weer het vertrouwen geven voor de vervolgaankoop. Wil je ook kennismaken met Nienke? Dat Kan! Nienke is nu even op vakantie maar na 24 juli weer bereikbaar op 076-5302501 of kijk op de nieuwe Indulease website voor alle info over leasen van een Dacia. 

 

MEER OVER INDULEASE