Simson Applicatie kiest voor Dacia van Auto Indumij

Simson Applicatie B.V. uit Oosterhout is dé afdichtingsspecialist voor nieuwbouw, zwembaden en renovatieprojecten. Het bedrijf vindt zijn oorsprong in het bedrijf dat nu bekend is onder de naam Bostik, een producent en leverancier van o.a. lijm en afdichtingsmiddelen van het merk Simson. Vanuit de behoefte aan een partner die de opdrachtgevers niet alleen van producten en technische ondersteuning kon voorzien maar tevens die producten kon verwerken en aanbrengen, ontstond 40 jaar geleden Simson Applicatie B.V. 

Sindsdien is Simson uitgegroeid tot het grootste landelijke applicatiebedrijf, dat zich onderscheidt door een nadrukkelijk kwaliteitsbeleid, een unieke werkwijze en tal van innovaties.  Hiermee is Simson een betrouwbare en flexibel ingestelde partner voor vele opdrachtgevers binnen en buiten Nederland. Wil je meer weten over dit innovatieve bedrijf, neem dan een kijkje op de nieuwe website van Simson Applicatie. Hier vind je ook een handige webshop met een uitgebreid aanbod van kwaliteitsproducten voor de bouw. 

 

Maak kennis met Simson Applicatie

 

Uitbreiding wagenpark met Dacia Dokker

Auto Indumij heeft al vele jaren een uitstekende relatie met het team van Simsom Applicatie. Om de (inter)nationale services te kunnen uitvoeren beschikt Simsom Applicatie over een uitgebreid wagenpark dat sinds kort is uitgebreid met de inmiddels derde Dacia Dokker. Met name het laadvolume van maar liefst 3,3 m3, het rijcomfort en de optimale toegankelijkheid van de laadruimte hebben de doorslag gegeven om voor het merk Dacia te kiezen.  Daarnaast onderscheidt de Dacia Dokker zich van zijn directe concurrenten door een lage exploitatiekosten waardoor ook de leaseprijs zeer aantrekkelijk is. Voor de leasing van de Dokker koos Simson Applicatie voor een concurrerend aanbod van Prolease uit 's Hertogenbosch. 

 

Ontdek zakelijk leasen bij Prolease