Arie Vonk Auto Indumij Dacia

Dacia Fabrieksgaranties

Uiteraard zorgen we ervoor dat jouw nieuwe Dacia perfect wordt afgeleverd. Mocht er onverhoopt toch iets niet in orde zijn dan kun je rekenen op een uitgebreide fabrieksgarantie. Vanzelfsprekend ben je van harte welkom bij één van onze Dacia vestigingen voor een nadere toelichting op de fabrieksgaranties van Dacia.

 

Maximale zekerheid

 Afhankelijk van het model krijg je sowieso; 

  • 3 jaar volledige fabrieksgarantie met een maximum van 100.000 km
  • 6 jaar carrosserie garantie
  • 2 jaar lakgarantie
  • Dacia Route Service: gedurende de fabrieksgarantie biedt Dacia je 24 uur per dag / 7 dagen per week, gratis hulpverlening bij pech in heel Europa

 Bekijk de garantievoorwaarden.

Mocht je vragen over de garantie van jouw Dacia hebben dan ben je vanzelfsprekend van harte welkom in één van onze Dacia vestigingen. Kom bijvoorbeeld langs bij onze collega Arie Vonk, een bekend gezicht bij Auto Indumij Breda of kies voor de vestiging Oosterhout. Woon je in de buurt van Rotterdam, dan adviseren wij je graag de vestiging Dordrecht of Barendrecht. Je kunt ook gebruik maken het contactformulier op deze pagina. 

 

GarantiePlus, extra zekerheid voor een kleine prijs 

Met GarantiePlus verleng je de oorspronkelijke garantietermijn van jouw nieuwe Dacia. Dit geeft je de zekerheid dat je, ook nadat de fabrieksgarantie voorbij is, niet voor onverwachte reparatiekosten komt te staan. Zo heb je geen onverwachte uitgaven! 

 

BEKIJK DE VOORDELEN VAN GARANTIEPLUS