300+ OCCASIONS BIJ INDUMIJ OCCASION CENTER

 

In Breda en in Oud Beijerland  vind je het Indumij Occasion Center.  Met een totaal aanbod van ruim 200 occasions van alle merken slaag je hier altijd. Naast een uitgebreide keuze aan Dacia Occasions  vind je bij het Indumij Occasion Center ook een uitgebreide collectie gebruikte auto's van bijna alle merken zoals bijvoorbeeld Renault, Peugeot, Suzuki of wat dacht je van ons aanbod Toyota occasions? Ons aanbod bestaat grotendeels uit particulier gereden auto's met lage kilometerstanden, altijd gegarandeerd door de Nationale Auto Pas. 

 

BOVAG OCCASIONS VANAF €4.500,- 

 

Op zoek naar een voordelig geprijsde occasion met Bovag garantie? Neem dan zeker een kijkje bij het Indumij Occasion Center. Hier vind je niet alleen occasions van zeer recente bouwjaren maar kun je bij ons ook terecht voor extra voordelige occasions vanaf €4.500,-. 

 

BEKIJK OOK ONS AANBOD RENAULT OCCASIONS

 

Dacia en Renault zijn als merken nauw met elkaar verbonden. Bij het Indumij occasion center vind je ook een uitgebreid aanbod Renault occasions. Of je nu op zoek bent naar een jonge gebruikte Renault Twingo of een Renault Clio van het allernieuwste model, bij het Indumij Occasion Center slaag je altijd. Met een constant wissselende voorraad  is er altijd een Renault op voorraad die bij jou past. 

 

ONTDEK ONZE RENAULT TOP OCCASIONS

 

INDUMIJ OCCASION CENTER NU OOK OP FACEBOOK

 

Wist je dat Indumij Occasion Center nu ook op Facebook te vinden is? Op onze Facebookpagina vind je iedere week speciale aanbiedingen, uitgebreide informatie over de nieuwste occasions en de occasion van de week. 

 

VOLG INDUMIJ OCCASION CENTER OP FACEBOOK