450 OCCASIONS BIJ INDUMIJ OCCASION CENTER

 

In Breda is het Indumij Occasion Center gevestigd met een aanbod van ruim 450 occasions van alle merken. Hier vind je naast diverse Dacia Occasions ook een uitgebreide collectie gebruikte auto's van bijna alle merken zoals bijvoorbeeld Renault, Peugeot, Suzuki of wat dacht je van ons aanbod Toyota occasions? Ons aanbod bestaat grotendeels uit particulier gereden auto's met lage kilometerstanden, altijd gegarandeerd door de Nationale Auto Pas. 

 

BOVAG OCCASIONS VANAF €4.500,- 

 

Op zoek naar een voordelig geprijsde occasion met Bovag garantie? Neem dan zeker een kijkje in onze showroom aan de Huifakkerstraat 3 in Breda. Want bij Indumij Occasion Center vind je niet alleen occasions van zeer recente bouwjaren. In onze voorraad vind je regelmatig ook extra voordelige occasions die al vanaf €4.500 met Bovag garantie te koop worden aangeboden. Meer weten over de extra zekerheden van een occasion met Bovag Garantie? Bekijk dan de infosheet op de website van de Bovag. 

 

BEKIJK OOK ONS AANBOD RENAULT OCCASIONS

 

Dacia en Renault zijn als merken nauw met elkaar verbonden. Bij het Indumij occasion center vind je ook een uitgebreid aanbod Renault occasions. Of je nu op zoek bent naar een jonge gebruikte Renault Twingo of een Renault Clio van het allernieuwste model, bij het Indumij Occasion Center in Breda slaag je altijd. Met een constant wissselende voorraad van maar liefst 250 occasions is er altijd een Renault op voorraad die bij jou past. 

 

INDUMIJ OCCASION CENTER NU OOK OP FACEBOOK

 

Wist je dat Indumij Occasion Center nu ook op Facebook te vinden is? Op onze Facebookpagina vind je iedere week speciale aanbiedingen, uitgebreide informatie over de nieuwste occasions en de occasion van de week. 

 

VOLG INDUMIJ OCCASION CENTER OP FACEBOOK

 

OOK OP DONDERDAGAVOND BENT U VAN HARTE WELKOM 

 

Op zoek naar een aantrekkelijke occassion of gewoon zin om een kijkje te komen nemen. Wij heten je van harte welkom. Je vindt het Indumij Occasion Center aan de Huifakkerstraat 3 in Breda. Van maandag tot en met vrijdag geopend van 9:00 uur tot 18:00 uur. Op zaterdag zijn wij er vanaf 10:00 uur tot 17:00 uur. Bezoek ons ook op donderdagavond. Op koopavond is het Indumij Occasion Center tot 20:00 uur geopend.