MET 4 VESTIGINGEN ALTIJD DICHTBIJ

 

Auto Indumij is één van de grootste Dacia dealers van Nederland. Je vindt onze 4 Dacia vestigingen in Zuid-Holland en in West-Brabant. Daarnaast ben je voor service en onderhoud van jouw Dacia ook van harte welkom bij één van onze Renault vestigingen. Mede door de strategische ligging van onze vestigingen weten ook vele Dacia rijders uit andere gebieden, ons te vinden. Zo is onze Dacia vestiging aan de Mijlweg in Dordrecht, welke pal aan de A16 gelegen is, populair bij Dacia rijders uit de regio Rotterdam en Den Haag. Hier vind je het complete Dacia programma in de speciale Dacia showroom op de eerste etage. 

 

AANTREKKELIJKE DACIA ACTIES

 

Bij Auto Indumij Dacia zijn wij altijd voor onze klanten op zoek naar de beste aanbiedingen. Zo vind je onze showrooms regelmatig extra aantrekkelijke nieuwe Dacia modellen, welke met extra voordeel worden aangeboden. Of wat dacht je van een aantrekkelijk financieringsvoorstel? 

 

BEKIJK ONZE ACTIES

 

DE BESTE SERVICE VOOR UW DACIA

 

Goed opgeleide Dacia Technici staan bij Auto Indumij voor je klaar. Naast onderhoud en reparatie kun je bij Auto Indumij ook terecht voor herstel van autoschades, banden en bijvoorbeeld aircoservice. Erg handig is de mogelijkheid om voor kleine reparaties of een storing zonder afspraak bij ons langs te komen. De Auto Indumij vestigingen in Breda, Dordrecht, Oosterhout en Etten-Leur zijn de officiële Dacia dealers in de regio.  Vanzelfsprekend ben je ook bij onze Renault vestigingen van harte welkom voor service en onderhoud van jouw Dacia. 

 

LEES MEER OVER ONZE SERVICES

 

AANTREKKELIJKE FINANCIERINGSACTIES

 

Bij Auto Indumij kun je  ook terecht voor de financiering van jouw nieuwe of gebruikte Dacia. Onze gespecialiseerde adviseurs kijken samen met jou wat de voordeligste mogelijkheden zijn. Vaak is de inruil van jouw huidige auto voldoende om voordelig te kunnen overstappen naar een nieuwe Dacia. Wist je dat wij bij Auto Indumij Dacia regelmatig extra aantrekkelijke financieringsacties hebben? Kom langs of neem vrijblijvend contact op met één van onze Dacia vestigingen voor een gratis advies.

 

BEKIJK ONZE FINANCIERINGSACTIES

 

ALTIJD KEUZE UIT RUIM 200 TOP OCCASIONS

 

Auto Indumij is ook gespecialiseerd in de verkoop van jonge, aantrekkelijk geprijsde Dacia en Renault occasions. Je hebt de keuze uit meer dan 250 Bovag Occasions. Of het nu gaat om een Dacia Sandero in de zuinige benzineuitvoering of om liever het allernieuwste model Dacia Duster, maar dan met een leuke demokorting? Bij Auto Indumij slaag je altijd. Welke Dacia occassion je ook zoekt, wij hebben of krijgen deze op korte termijn voor jou binnen. 

 

BEKIJK ONS DACIA OCCASION AANBOD