Auto Indumij Dacia Leerbedrijf

AUTO INDUMIJ DACIA EN SSB

Op 1 augustus 2015 is de nieuwe samenwerkingsorganisatie beroepsonderwijs bedrijfsleven (SBB) van start gegaan. Beroepsonderwijs en bedrijfsleven, waaronder Auto Indumij Dacia werken nu samen binnen het SBB om studenten een praktijkopleiding te geven met uitzicht op een baan. Auto Indumij zet zich als "Erkend Leerbedrijf" al vele jaren met succes in om studenten de beste opleiding in de praktijk te geven.

"Erkend leerbedrijf" is een titel om trots op te zijn. "Wij zijn dan ook zeer verheugd dat wij deze erkenning onlangs hebben ontvangen van het SBB", vertelt Anne de Haas, HR manager binnen de Indumij Groep, waaronder ook Auto Indumij Dacia valt. Naast Dacia vertegenwoordigen wij ook het merk Renault. In Breda en Oud-Beijerland zijn occasioncenters gevestigd met een aanbod van ruim 200 Bovag occasions. 

 

JONGE VAKMENSEN OPLEIDEN

De samenwerking met het SBB verloopt uitstekend. Wij maar ook de scholen worden ondersteund bij het opleiden van jonge vakmensen in de praktijk. SBB is verantwoordelijk voor het erkennen en begeleiden van leerbedrijven, het onderhouden van de kwalificatiestructuur mbo en het verzorgen van arbeidsmarkt-, bpv- en doelmatigheidsinformatie. Daarnaast is er veel ruimte binnen het SBB om met elkaar ervaringen te delen en verbeteringen binnen het opleidingstraject te realiseren. Zo worden er door het onderwijs en bedrijfsleven samen met het SBB afspraken over thema's op het snijvlak van beroepsonderwijs en bedrijfsleven gemaakt. En vindt er overleg plaats over onderwerpen als examineren en beroepspraktijkvorming. Uitgebreide informatie over het nieuwe SBB vindt je op www.s-bb.nl 

 

LEREN IN DE PRAKTIJK

 Auto Indumij is één van de grootste Dacia dealers van Nederland met  vestigingen in Zuid-Holland en West-Brabant. Een gezellig informeel bedrijf waar je veel kunt leren op het gebied van autotechniek. Ben jij op zoek naar een leerzame stage of een uitdagende leerbaan. Bekijk dan ons actuele vacatureaanbod of stuur ons een open sollicitatie.

 

BEKIJK ONZE VACATURES