Dacia service Auto Indumij

Tien jaar geleden werd Dacia op de West-Europese markt geïntroduceerd. Auto Indumij is Dacia dealer van het eerste uur. Vanuit 4 gespecialiseerde Dacia vestigingen verkopen wij jaarlijks ruim 400 nieuwe Dacia's maar kan men bij auto Indumij Dacia ook terecht voor aantrekkelijke geprijsde Dacia occasions. Je vindt onze Dacia vestigingen in Dordrecht, Barendrecht, Etten-Leur en Oosterhout. Binnen deze vestigingen zijn Dacia specialisten aanwezig. Onze medewerkers beschikken over jarenlange Dacia ervaring en kunnen je niet alleen adviseren over de aanschaf van een nieuwe of gebruikte Dacia maar zijn ook gespecialiseerd in het onderhoud van jouw Dacia. 

 

GESPECIALISEERDE DACIA TECHNICI

De beproefde techniek van Dacia is grotendeels afkomstig van Renault. Opleidingen en trainingen, specifiek gericht op Dacia, zijn dan ook rechtstreeks afgeleid van het Renault trainingsprogramma. Onze autotechnici volgen ieder jaar een uitgebreid opleidingsprogramma, zoals speciale web-trainingen die gecombineerd worden met Dacia praktijktrainingen. Dat de meeste autotechnici bij Auto Indumij al vele jaren binnen het bedrijf werkzaam zijn betekent een brok Dacia ervaring die je bij de universele garagenbedrijven en bekende ketens niet vindt. Steeds meer Dacia rijders weten Auto Indumij Dacia dan ook te vinden voor service en onderhoud. 

 

HET BESTE ONDERHOUD VOOR EEN BESCHEIDEN PRIJSKAARTJE 

Bij Auto Indumij wordt jouw Dacia extra voordelig onderhouden. Samen met de service-adviseurs  bepaal jij welk onderhoud het beste past bij jouw Dacia. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een aantrekkelijk geprijsde Dacia budgetbeurt of een olieverversbeurt. Onze autotechnici dragen zorg voor de juiste prijs/kwaliteit verhouding en bovendien gebruiken wij altijd 100% originele Dacia-onderdelen. Vanzelfsprekend ontvang je altijd vooraf een duidelijke prijsopgave. Bekijk alle Dacia serviceaanbiedingen op Dacia.nl.