WIJ HEBBEN DE AIRCO SPECIALISTEN IN HUIS

De airconditioning van jouw Dacia zorgt er voor dat je altijd jouw gewenste temperatuur kunt instellen. Daarnaast zorgt het pollenfilter van de airco ervoor dat nare geurtjes worden voorkomen. Speciaal voor het onderhoud en eventuele reparatie van de airconditioning van jouw Dacia beschikt Auto indumij over een aantal goed opgeleide technici. 

 

AIRCO SERVICEBEURT VOOR JOUW DACIA

Het wordt vaak vergeten, maar regelmatig onderhoud van jouw airco is net zo noodzakelijk als het reguliere onderhoud van de auto zelf. Ieder jaar verliest de airconditioning 8% van zijn koudemiddel. Daardoor werkt jouw airconditioning minder goed. En dat niet alleen: de onderdelen van het aircosysteem kunnen door een tekort aan koudemiddel zelfs schade oplopen! De reparatiekosten zijn in zo’n geval vele malen hoger dan wanneer je regelmatig (1 keer per jaar) een Airco Servicebeurt laat uitvoeren in één van onze werkplaatsen. 

 

KIES REGELMATIG VOOR AIRCO REINIGING 

Het airco systeem is gevoelig voor invloeden van buitenaf. Na verloop van tijd ontwikkelen zich in het aircosysteem bacterien en schimmels. Dit veroorzaakt naast geurtjes ook lichamelijke klachten aan luchtwegen en ogen. Gelukkig kun je dit eenvoudig voorkomen. Door jouw airco elk jaar te laten reinigen bij Auto Indumij geniet je van de frisse lucht in jouw auto. Nu ook nog eens verfrissend voordelig! 

 

AFSPRAAK AIRCOCHECK MAKEN