Dacia Route Service

Hulp nodig onderweg?

Dacia Route Service, is een gratis extra service bij de aankoop van een nieuwe Dacia! Kom je dus onverhoopt langs de kant van de weg te staan met pech dan hoef je alleen maar Dacia Route Service te bellen. Deze service is beschikbaar 7 dagen in de week, 24 uur per dag. Wij staan altijd voor je klaar in zowel binnen- als buitenland. Dus ook al sta je om de hoek of aan de Spaanse costa, wij staan voor je klaar. De dichtsbijzijnde Dacia-dealer of professionele hulpverlener komt zo snel mogelijk naar je toe om het euvel te verhelpen. Kan het probleem niet ter plekke worden verholpen? Dan word jouw Dacia naar de dichtsbijzijnde Dacia-dealer gebracht. Optioneel heb je ook nog de mogelijkheid om een stapje verder te gaan met de Dacia Route Service+. Met deze service van Dacia verzeker je jezelf van nog uitgebreidere pechhulp tijdens de fabrieksgarantie én na afloop van de fabrieksgarantie.

Dacia Route Service+

Met de Dacia Route Service + verzeker je jezelf van vele extra diensten bij een onverhoopt pechgeval zowel in het binnenland als in het buitenland. Neemt de reparatie meer tijd in beslag? Dan regelt Dacia, indien nodig, zelfs de overnachting! Heb je nog fabrieksgarantie? Dan kun je jezelf voor een bedrag van €25,95 al verzekeren van Dacia Route Service+. Heb je geen fabrieksgarantie meer? Dan kost Dacia Route Service + €44,95. Sluit je nu online Dacia Route Service+ af dan profiteer je van 10% korting! Om gebruik te maken van deze service van Dacia bel je in Nederland het nummer 0900-9998700 en in het buitenland het nummer +3120-3549747 Wil je meer weten over Dacia Route Service+?

 

Dacia Route Service+ 

 

Kom langs bij Auto Indumij

Voor meer informatie over de Dacia Route service ben je vanzelfsprekend ook van harte welkom bij één van de 4 Dacia vestigingen van Auto Indumij. Je vindt onze Dacia vestigingen in Barendrecht, Dordrecht, Etten-Leur en Oosterhout. Onze medewerkers helpen je graag verder bij het aanvragen van de Dacia Route Service +.

Disclaimer

Voor de exactie voorwaarden en prijzen van deze services verwijzen wij je graag naar Dacia.nl. Alle aanbiedingen onder voorbehoud schrijffouten en prijswijzigingen.