Dacia Economyparts bij Auto Indumij

BESPAAR TOT WEL 25% 

Met Economy Parts biedt Dacia alternatieve onderdelen voor Dacia's vanaf drie jaar.  Economy Parts is ons label voor reparaties en vervangingswerkzaamheden aan Dacia's vanaf drie jaar. Dit label biedt een alternatief voor de originele Dacia onderdelen. Als er dus iets vervangen moet worden aan jouw Dacia, dan zorgen de specialisten van Auto Indumij Dacia met onderdelen uit de Economy Parts serie voor een kwalitatieve en betaalbare oplossing.

KIES JIJ OOK VOOR ECONOMY PARTS?

Steeds meer eigenaren van een wat oudere Dacia kiezen bij het vervangen van onderdelen voor de extra voordelige Economy Parts in plaats van de originele Dacia onderdelen. En dat is niet zonder reden!  Want je bespaart met Economy Parts tot wel 25% op de prijs van originele Dacia onderdelen. Daarnaast bieden Economy Parts nog veel meer voordelen; 

  • Economy parts zijn afgestemd op Dacia's vanaf 3 jaar
  • 1 jaar garantie op de onderdelen en arbeidsloon (accu's zelfs 2 jaar)
  • Je bespaart tot wel 25% op de prijs van originele Dacia onderdelen
  • Voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen
  • Onderdelen van streng geselecteerde fabrikanten
  • Snel leverbaar. Auto Indumij Dacia levert veelal uit voorraad

 

WELKOM BIJ AUTO INDUMIJ DACIA

Met 4 gespecialiseerde Dacia vestigingen in Zuid-Holland en West-Brabant is er altijd een vestiging bij jouw in de buurt. Je vindt onze Dacia showrooms in Barendrecht, Dordrecht, Oosterhout en Etten-Leur maar  voor onderhoud kun je vanzelfsprekend ook bij de andere Indumij vestigingen terecht. Erg handig is de nieuwe werkplaatsplanner op deze website zodat je online een afspraak kunt maken voor onderhoud van jouw Dacia.

 

ONLINE AFSPRAAK MAKEN