Dacia service Auto Indumij

Dacia onderhoud voor een zacht prijsje

Dacia rijders roemen de betrouwbaarheid van hun Dacia. Zoals bij iedere auto is onderhoud essentieel voor het behoud van deze betrouwbaarheid. Auto Indumij bied je zeer voordelig Dacia onderhoud aan, uitgevoerd door onze Dacia specialisten. Wil je jouw Dacia in optimale technische staat houden? Kies dan voor het scherp geprijsde Dacia onderhoud bij Auto Indumij! Zo houd je jouw auto veilig en betrouwbaar, precies zoals je jouw Dacia kent.

 

Onderhoudsafspraak inplannen

Dacia olieverversbeurt

Rijd je weinig kilometers maar wil je wel jouw Dacia in optimale staat houden? Dan is de Dacia olieverversbeurt een minimale vereiste.  Voor de scherpe prijs vanaf € 120,- wordt de olie + het oliefilter vervangen. Daarnaast checken de Dacia technici de verlichting en het bandenprofiel. Vraag aan jouw serivceadviseur of de Dacia olieverversbeurt voldoende is voor jouw gebruik van de Dacia.

Plan een Dacia olieverversbeurt

Dacia budgetbeurt

De Dacia budgetbeurt is een uitbereiding op de olieverversbeurt. De budgetbeurt gaat verder op het gebied van veiligheid. Zo worden het onderstel, de schokdempers, de uitlaat en de remmen nauwkeurig gecontroleerd. Zijn er extra werkzaamheden noodzakelijk? Dan ontvang je vooraf altijd een offerte! De Dacia budgetbeurt is al verkrijgbaar vanaf € 185,-

Plan een Dacia budgetbeurt

Dacia onderhoudsbeurt

Bij de Dacia onderhoudsbeurt wordt jouw Dacia uitgebreid gecontroleerd. Geen enkel onderdeel wordt overgeslagen. Koppeling, remmen, stuurbekrachtiging noem het maar op! Is jouw Dacia toe aan APK? Dan is deze in combinatie met Dacia Onderhoudsbeurt helemaal gratis! Je plant al een Dacia onderhoudsbeurt vanaf € 225,-

Plan een Dacia onderhoudsbeurt

Dacia Economy Parts

Is jouw Dacia ouder dan 3 jaar? Kies dan voor Dacia Economy Parts! Vervangingsonderdelen voor jouw Dacia tegen een sterk gereduceerd tarief. Gemiddeld zijn Dacia Economy Parts 25% voordeliger dan originele Dacia onderdelen. Zonder consessies te doen aan de kwaliteit want Dacia staat voor betrouwbaarheid!

Meer info Economy Parts

Disclaimer

Genoemde tarieven zijn gebaseerd op de tarieven van Dacia Nederland op 31 december 2020 (dacia.nl) Overleg met jouw serviceadviseur om het juiste onderhoud voor jouw Dacia samen te stellen. De keuze voor het onderhoudspakket is afhankelijk van gebruik, leeftijd van de auto en het schema van fabrikant Dacia. Auto Indumij Dacia werkt uitsluitend met originele kwaliteitsonderdelen en Dacia Economy Parts en houdt zich aan de voorschriften van fabrikant Dacia. Alle aanbiedingen op deze website onder voorbehoud goedkeuring directie Indumij B.V.