Online werkplaatsafspraak maken bij Auto Indumij Dacia

DACIA SCHADEHERSTEL BIJ AUTO INDUMIJ

Jarenlang schadevrij rijplezier met jouw Dacia. Dat is wat wij je graag toewensen. Helaas is de realiteit soms anders. Gelukkig heeft Auto Indumij specialisten in huis die jouw Dacia weer in optimale conditie kunnen brengen. Voor een kleinere schade aan jouw Dacia tot de volledige afwikkeling van het schadeproces bij een grotere schade, bij Auto Indumij helpen wij jouw graag verder. 

 

ERKEND SCHADEBEDRIJF

Auto Indumij is een door Dacia erkend schadebedrijf. Voor herstel van schade aan jouw Dacia ben je bij Auto Indumij dan ook aan het juiste adres. Alle voorkomende schade's aan zowel Dacia personenauto's als ook bedrijfsauto's worden door ons vakkundig en snel hersteld. Daarbij maken wij vanzelfsprekend uitsluitend gebruik van originele Dacia onderdelen. Een ander voordeel van autoschade herstel bij Auto Indumij is onze uitgebreide Dacia expertise. Onze specialisten zijn vaak al vele jaren binnen de Renault en/of Dacia organisatie werkzaam en kennen jouw auto door en door. Overigens werken wij naast ons eigen autoschadebedrijf ook samen met een aantal erkende autoschadebedrijven in de regio. Zo is Auto Indumij altijd dichtbij.

 

JOUW DACIA HEEFT SCHADE. WAT NU? 

Als jouw Dacia schade heeft neem dan zo snel mogelijk telefonisch contact op met de  Auto Indumij vestiging bij je in de buurt. Indien noodzakelijk, bijvoorbeeld in het geval dat jouw auto niet meer rijdbaar is, wordt door onze receptionist hulp georganiseerd. Gaat het om een kleinere schade, dan maken wij graag een afspraak met je om de afhandeling van de schade met je te bespreken. Nadat de schade bij ons is gemeld wordt door ons een uitgebreid schaderapport opgesteld. Op basis hiervan kun je beslissen of en waar je de schade wilt laten herstellen. Afhankelijk van jouw wensen en de voorschriften van jouw verzekeringsmaatschappij zorgen wij gedurende de reparatie voor vervangend vervoer.