Auto Indumij Dacia sponsor Verkerkloop 2018

Ook dit jaar is Auto Indumij de trotse sponsor van  de Verkerkloop  die op 16 mei wordt georganiseerd. Ditmaal voor de 41ste keer. Één van de grootste evenementen in Zwijndrecht. Dit jaar komen bijna 3500 lopers hun geluk beproeven om te proberen een zo snel mogelijke tijd weg te zetten. Het deelnemersveld varieert van scholen tot aan bedrijven en van kinderen tot aan volwassenen. Voor kinderen zijn er afstanden tot 1200 meter mogelijk. Bij de prestatieloop kan worden gekozen uit 5 kilometer of 10 kilometer. De bedrijvenloop waar ook Auto Indumij dit jaar met maar liefst 2 teams is vertegenwoordigd, wordt standaard de 5 kilometer gelopen. Op de website van de Verkerkloop vind je alle info over dit unieke sportevenement en kun je op de speciale fotopagina al de sfeer proeven.  

AUTO INDUMIJ TEAM 

Auto Indumij  neemt met 2 teams deel aan de bedrijvenloop. Ruud Heestermans van de afdeling marketing, staat in de startblokken om met 8 collega's uit verschillende vestigingen en een aantal enthousiaste Dacia rijders de 5 kilometer van de Verkerkloop te gaan lopen. ‘’ Ik vind het superleuk om zo'n fantastisch evenement mee te maken en daarmee het goede doel te kunnen ondersteunen. Het is een mooie ronde om te lopen en we gaan met elkaar als team vast en zeker een goede tijd neerzetten.  

MAAK KANS OP EEN GRATIS STARTBEWIJS

Ben je ook een echte hardloop fan dan mag je op 16 mei niet ontbreken in het team van Auto Indumij.  Wij hebben 3 extra kaarten voor de 5km bedrijvenloop beschikbaar. Wil je ook kans maken op een gratis startbewijs en het originele Dacia hardloopshirt? Schrijf je dan snel in via de onderstaande button en wie weet staat jij op 16 mei wel samen met ons aan de start van de Verkerkloop 2018!  Wij kijken uit naar je aanmelding. 

 

GRATIS STARTBEWIJS VERKERKLOOP

 

MAATSCHAPPELIJK BELANG

Ieder jaar kiest het team van Verkerk een regionaal goed doel uit wat op extra steun mag rekenen. Voor de Verkerkloop 2018 gaat men zich inzetten voor de "Schoolbus Natuureducatie"! In de Zwijndrechtse Waard krijgen de kinderen van alle basisscholen al 10 jaar natuurlessen in de natuur. Het vervoer van deze kinderen wordt steeds meer een uitdaging voor de kinderen en de scholen. Vandaar dat wij ons samen met Rotary Zwijndrecht Waal en Devel gaan inzetten voor het faciliteren van een schoolbus, speciaal voor deze natuurlessen!