Dacia Private lease actie Auto Indumij

Private Lease wordt steeds populairder en dat is niet zonder reden. Je rijdt namelijk het nieuwste model voor een vast laag maandbedrag en je kunt rekenen op maximale zekerheid. Maar dat is nog niet alles, wij hebben alle voordelen van Private Lease op onze website voor je op een rijtje gezet. Ook zijn er een aantal aandachtspunten waar je bij jouw keuze van Private Lease op moet letten. De verkoopadviseurs van Auto Indumij Dacia zijn gespecialiseerd in Private Lease en kunnen je informeren over de verschillende voordelen van Dacia Private Lease bij bijvoorbeeld overlijden of scheiding.   Let daarnaast ook op het keurmerk Private Lease. Dacia Financial Lease waar Auto Indumij voor Private Lease mee samenwerkt voldoet wel aan alle eisen van dit keurmerk. Wel zo handig om vooraf even te checken!

Voordelen van Private Lease

Top 10 voordelen van Private Lease

  • Één vast laag maandbedrag
  • Allriskverzekering inbegrepen
  • Gratis vervangend vervoer na 24 uur bij onderhoud
  • Gratis vervangend vervoer na 24 uur bij schade
  • Geen aanbetaling noodzakelijk
  • Inruil huidige auto mogelijk
  • Houderschapsbelasting inbegrepen
  • Geen gedoe later met inruilen
  • Meestal goedkoper dan kopen

Keurmerk Private Lease

Als je kiest voor Dacia Private Lease profiteer je niet alleen een aantrekkelijk laag leasetarief maar ook van de zekerheid van een betrouwbare leasepartner.  Je krijgt bij ons eerlijke voorwaarden van het Keurmerk Private Lease, een compleet product en het keurmerk beschermt je in bepaalde gevallen ook tegen te hoge financiële lasten. Daarnaast heb je na het tekenen van de overeenkomst 14 dagen bedenktijd zodat je alles nog eens rustig op een rijtje kunt zetten. Wil je meer weten over de extra zekerheden die het Keurmerk Private Lease biedt? Onze verkoopadviseurs informeren je graag over de vele voordelen van het Keurmerk Private Lease. 

Dacia Private Lease acties

Auto Indumij Dacia heeft altijd scherpe Private Lease acties. Zo rijd je nu al een nieuwe Dacia vanaf €229,- per maand, je hoeft alleen nog maar te tanken. Kom voor meer informatie langs in één van onze vestigingen en maak alvast kennis met jouw favoriete Dacia model.  Via onderstaande button vind je alvast een handig overzicht van alle Dacia Private Lease acties bij Auto Indumij Dacia. 

 

Dacia Private Lease acties